IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Venskaber skabes - Francesca

Go down 
ForfatterBesked
Amnesia
Nybegynder
Nybegynder
Amnesia

Antal indlæg : 6
Join date : 01/11/14
Bosted : Ravenwood

IndlægEmne: Venskaber skabes - Francesca   Lør nov 01, 2014 5:29 pm

Tid: Eftermiddag
Sted: En lysning i den smukke skov
Vejr: Solen er brudt i gemmen det tykke lag af skyer
Omgivelser: Ingen menesker, men en masse dyr rundt omkring
Påklædning: Findes i indlæget

Amnesia var taget ud for at udforske stedet. Hun havde ingen penge og intet hjem. Hun var forvist fra familie og hjem. Hun havde intet. Ingenting. Heldigvis for hende havde hun boet hos en fyr hun havde mødt på baren Ravenclaw. Han havde lånt hende tøj, mad og penge. Amnesia havde en alt for stor t-shirt på. Hun havde bundet et bredt bånd om maven og faktisk var hendes nye "kjole" ret køn. Hun havde et par stramme jeans på som hun havde købt dagen før. Hun havde lånt en rugsæk hvor der var hendes få ejendele i. Hun bar sit hjem på ryggen. Ligesom en snegl. Amnesia satte sig i en lysning. Mosset var blødt. Hun kastede sig ned i mosset. Det gav et lille knæk i hendes ventre vinge. De var sorte. Der var så meget nyt at vende sig til.

Am tog sin blok frem og gav sig til at tegne. Hun tegnede den lille rødspætte der hoppede rundt i lysningen. Et smil gled over hendes læber. Et af de første siden hun blev forvist.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Francesca
Nybegynder
Nybegynder
Francesca

Antal indlæg : 1
Join date : 01/11/14
Bosted : Ravenwood Village.

IndlægEmne: Re: Venskaber skabes - Francesca   Lør nov 01, 2014 11:21 pm

For hvert skridt hun tog, dryssede mere og mere festøv af hende, og efterlod glimrende og tiltrækkende glimmer på den mosede skovbund. Af en 17 årig natur fe at være, klarede hun sig ikke super godt. Det havde hun nu heller aldrig gjort. Men af en eller anden uforklarlig grund, havde Francesca det bare med at se bort fra det. Ignorere det, fuldstændig.
Her hvor hun stod lige nu, var faktisk det eneste sted I hele Ravenwood Village hvor hun kunne føle sig helt sig selv. Den gamle Frances, fra de yngre dage, hvor hun havde været livlig, glad og charmerende. Nu var hun det modsatte. Stille, stum og uintelligent.
Vingerne var gemt væk. Frances gik ikke rundt med dem udslået. Det ville være direkte selvmord. Hun brød sig heller ikke om dem. De var helt hvide, men et skær af sort prægede dem også. Desværre. Måske var hun på vej til at blive en skygge fe? Nej.. Hun var en natur fe, og det ville hun altså forblive resten af hendes liv.

Det var derfor ingen hemmelighed at Frances befandt sig her. I skoven. The Dark Forest. Hun havde for meget kort tid siden genoplivet et par planter. Det eneste hun gjorde var bare at lægge hænderne fladt på den grusede skovbund, også ville hendes hænder sende en energikilde fra hendes hænder, og til planternes rødder, så de ville få energi, og kunne leve længere. Det var hvad Frances var god til. Som én af de eneste ting I hele verden.

En skygge længere henne fangede hurtigt hendes opmærksomhed. Med ét stoppede hun op, og lukkede alle lyde ude. I et håb om at få iagttaget den ukendte skygge, sneg Frances sig tættere på. Hun kunne endnu ikke se hvem det var.. Eller hvad det var.
Knæk, sagde det pludselig højt. Frances kiggede ned. Hun havde trådt på en gren. Og en af de store.. De der hvor det virkelig siger knæk højt, og tiltrækker opmærksomhed. I dette øjeblik ønskede hun inderligt hun bare var blevet hjemme I lejligheden I Ravenwood. Så var dette aldrig sket! Hun kunne jo bare stille en masse planter, og blomster op derhjemme, plante noget græs, også lave hendes egen lille skov.. Men det var ikke hvad hun gjorde. Hun gjorde det dumdristige.

”Hallo..” Prøvede hun at spørge ud I ukendtheden. Hun snakkede til skyggen. Da hun nærmede sig den skygge, lignede det en pige, men da Frances slet ikke var tæt nok på, var kønnet endnu ubevidst for hende, men hun kunne næsten konkludere det var en pige.. Heldigivs da.
”You’ll never know.. I’m one big secret.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Venskaber skabes - Francesca
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Omgivelserne omkring Ravenwood City :: Dark forest-
Gå til: