IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 who the f*** are you?

Go down 
ForfatterBesked
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
Christopher Wilson

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 26
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: who the f*** are you?    Man okt 27, 2014 6:30 pm

Tid: Omkring 22 tiden
Vejr: Stjerneklart og halv måne
Sted: Ravenwood village parken

Vinteren var begynde at overtage gaderne i Ravenwood, det var begyndt at blive koldt i gaderne og mørket fald hurtigere på. Det var det perfekte tidspunkt på året for at vampyrene kunne begynde at være længe ude, det var også den tid på året som Christopher havde ventet så længe på. Han havde oplevet alt for mange ting på det sidste, og det meste af det havde gjort at han var nød til at forblive i skjul. Det var derfor perfekt for ham, når han endelig kunne få lov til at opleve verden i et par timer længere end han kunne i sommertiden. 
Denne aften havde han besluttet sig for at tage en tur i parken, måske finde en eller anden person som troet det var trygt at bevæge sig igennem dette sted. Han havde fundet en bænk at sidde på, mens hans røde blik kiggede sig frem og tilbage ned af stigen som hans fødder var placeret på. Hans mave var tom, og de hviskende stemmer var begyndt at komme frem i hovedet på ham. Som afslørede at han var så utrolig sulten i det, det var en af de bivirkninger som han havde fået igennem sin forvandling. De hviskende stemmer, som havde han skizofreni. Han havde ikke brug for medicin som normale mennesker, havde brug for det tilfælde. Han havde brug for noget helt andet... blod
Han havde denne aften et par slidte jeans på, med et par gamle og lidt ødelagte sneakers på. På overkroppen havde han et rødternet skjorte på, som han havde trukket op til skulderne. Der var nogle mørke plette til at finde på hans skjorte, som var indtørret blod efter sine ofre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bella
Nybegynder
Nybegynder
Bella

Antal indlæg : 11
Join date : 26/10/14
Bosted : Ravenwood city

IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    Tirs okt 28, 2014 3:19 pm

Beatris gik gennem lageret en sidste gang før hun gik ud af personale indgangen til byens vildeste natclub. Ravenclaw. Hun havde lige fået fri fra klubben og det var rart. Der havde været et mindre kaos af neonlys, alkohol, dans, musik, kys og alt muligt andet. Ikke overhovedet så stort som det blev kl. 24 men alligevel mere end det plejede kl. 22. Hendes påklædning bestod af en hvid bluse og et par sorte jeans. Gaden hun kom ud på var mørk og okay proppet af folk der ville ind og danse. De plejede at komme til kl. 22 og så feste til kl. 6 om morgenen hvor de der efter gik hjem. Hun skyndte sig væk og var i sit stille sind glad for det ikke var en af de dage hvor hun skulle være der hele natten.
Hun nærmede sig parken. Hun ville gå igennem den istedet for en af de andre gader der førte til hendes lejlighed. Træerne var mørke og gjorde det hele lidt uhyggeligt men gadelygternes skær dræbte uhyggen som når en ulv dræber sit bytte.
Hendes vinger var fuldt synlige. Brede, hvide vinger. Hun havde det rart med at være alene i parken. Eller så alene man nu kan være når man er tæt på en anden...

//Undskyld længden :c//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
Christopher Wilson

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 26
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    Lør nov 01, 2014 9:45 am

Christopher blev bare ved med at sidde, og kigge ned af først den ene ende af stigen, også til den anden. Han begynde helt at tvivle på at nogen ville komme forbi parken, på denne tid af dagen. Han begynde også at tvivle på at han ville kunne holde sig, til et menneske endelig var dum nok til at gå igennem parken om natten. Han skulle lige til at rejse sig op, når en særlig duft kom lige mod næsen af ham. Den utrolig søde duft, som et karamelliseret æble. Det var ikke første gang denne duft havde bevæget sig mod ham, og han tvivlede heller ikke et sekund på hvad det faktisk var. En engel! den søde duft afslørede det hele. Den søde duft som fik hans tænder til at løbe i vand, og han bare ikke kunne holde sine tænder stille. Han rejste sig langsomt op fra bænken som han sad på, og med sit blik rettet mod hvor duften faktisk kom fra. Han begravede hænderne dybt ned i lommerne på sine bukser, i håb om at han ville have lidt mere kontrol over sig selv. Det tog ikke længe før han fik øje på noget, det hvide skær fra et par vinger. Han knep sine øjne en lille smule sammen, blot for at se hvem disse vinger faktisk tilhørte.  En ung og endda smuk kvinde, en alt for ung kvinde i hans øjne. Han havde fået besked på at holde sig væk fra teenager, men de var altid så fristende at stikke sine tænder i. Denne kvinde var bestemt ikke anderledes, faktisk var det en større fristelse end hvis det havde været et menneske. Han tråde et lille skridt tilbage, bare for at komme lidt væk fra sig. han havde bare helt glemt at der stod en bænk bag ham "wow" sagde han med en hæs stemme, som han blev tvunget ned og sidde atter igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bella
Nybegynder
Nybegynder
Bella

Antal indlæg : 11
Join date : 26/10/14
Bosted : Ravenwood city

IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    Lør nov 01, 2014 12:22 pm

BeatriS gik med sin naturlige elegance hægende omkring sig som et slør. Hun troede hun var alene da en hæs lettere skræmmende stemme lød. "Wow." Den kom lidt væk fra. En kort bølge af angst skyllede ind over hende.  Hun faldt til ro dda hun løb hen og så efter hvad det var. En ung mand. Han sad på bænken. Han så ikke ud til at havde for godt. Det var mere end nomalt for hende at føle at hun var nødt til at hjælpe folk. Men ravenwood var en by fuld af fulde teenagere så hun havde lært at styre sig. Hun borede neglene ind i håndfladerne. Hun fortsatte. Men drejede alligevel om på hælen og gik hen til ham. Det var mest for at sidde på bænken. Han var jo sikkert fuld selvom han ikke så sådan ud. Sådan var alle folk jo her.

//kort
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
Christopher Wilson

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 26
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    Lør nov 01, 2014 3:43 pm

Christopher var bestemt ikke påvirket af det ene eller det andet, han havde ikke engang drukket andet end blod siden hans forvandling. Diskoterne og de forskellig bar som lå rundt i byen, var jo altid alt for proppet af mennesker til at han turde gå der ind. Han havde næsten glemt smagen af en god øl, den særlige duft som man kun kunne finde på sådan nogle steder. Der var ingen tvivl om at han faktisk savnede sit gamle liv, hvor han kunne tage i byen og ikke mindst besøge sin familie så ofte han havde lyst til det. Han havde ikke set sin familie siden sin forvandling, og de troet sikker at han var død.. som han jo også var et eller andet sted? 
Han så sikkert fjollet ud, når han sådan faldt tilbage i bænken. Hans blik blev hurtigt fanget mod hende, da han så hvordan hun kom løbende mod ham. Han vende hurtigt blikket væk, så hun ikke ville få øje på de røde øjne som ville afsløre alt for meget omkring ham. Han havde det som om hans hjerte sad oppe i halsen på ham, og han havde det svært med at få vejret. Det lettede faktisk lidt i ham, når hun valgte at gå væk fra ham. Følelsen kom hurtigt tilbage igen, når duften hurtigt blev stærkere i det. Hun duftede så utroligt godt, en blanding af jordbær og skumfiduser. Han sank en lille klump, før han langsomt vende sit blik mod hende "godaften" sagde han med en spansk accent, og betragtede hver lille detalje af hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bella
Nybegynder
Nybegynder
Bella

Antal indlæg : 11
Join date : 26/10/14
Bosted : Ravenwood city

IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    Tors nov 06, 2014 4:24 pm

Han talte med spansk accent men det havde en stor del af hendes tidligere bekendtskaber gjort så hun forstod det udemærket. "Goddag." sagde hun. Hun så på ham. Han mindede hende om en eller anden. Hun tænkte over det. Ezra? Nej hans hår var mørkt, og Ezra ville aldrig gøre noget i nærheden af at farve sit hår sølv og han ville ikke hilse pænt. Amnesia? der var heller ingen klokke der ringede ved hendes navn. Hun tænkte over hvem hun forbandt med ham i det der føltes længe men kun var et meget kort tid efter hun havde hilst tilbage. "Undskyld... kender jeg dig?" prøvede hun. Det kunne være han havde besøgt Ravenclaw og hun så havde set ham nåede hun frem til.
Hun havde lyst til at snakke med ham og det ville også være rart med en lille sjat bekendtskaber her. Et billede kom op i hendes hovede. En vampyr som en aften havde trængt hende op i en gyde. Efter hun havde sendt alt den kræft hun havde mod ham og så stukket af havde hun ikke været bange for dem. Hun havde tænkt på det lige siden. Hun var kommet frem til at han ikke kunne gøre for hans blodtørst og at han også var et menneske og at hun var en heldig katoffel. Billedet af vampyr mindede hende overhovedet ikke om fyren der sad på bænken, så var det heller ikke ham han mindede hende om. Hun kom frem til det var guitaristen i et bandt der en dag kom og spillede på ravenclaw. James et eller andet. Han lignede ham. "James" hviskede hun uhørligt og fortrød sit spørgsmål meget.

//Utrolig ikke kreativt undskyld silent//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: who the f*** are you?    

Tilbage til toppen Go down
 
who the f*** are you?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village :: Parken-
Gå til: