IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Genforenelse - Amnesia

Go down 
ForfatterBesked
Bella
Nybegynder
Nybegynder
Bella

Antal indlæg : 11
Join date : 26/10/14
Bosted : Ravenwood city

IndlægEmne: Genforenelse - Amnesia   Lør nov 01, 2014 11:26 am

Tid: 24:03
Sted: Ravenclaw
Vejr: Regnvejr
Omgivelser: Folk der laver hvad man nu laver på ravenclaw
Påklædning: Bliver skrevet i emnet

Beatris havde en hvid bluse på og et par sorte jeans. Hun havde taget sorte høje hæle på. De var pænt svære at gå i for de her var ekstremt høje. Hun rakte en mand en drink. Drinken havde en lyserød farve og så ud til at være rimelig tyk. Hun anede ikke hvad det var lavet af. Kun at den var ny og så dens navn. Hun var igår kom til at tænke på hvad i alverden der var blevet at hendes bror, Ezra. Siden han havde taget hende med ud i The Dark forest var han forsvundet. Sporløst. Måske var han blevet ædt af de samme kæmpeulve som havde jagtet hende. Eller også var han sluppet ud og levede i ravenwood med sine dumme sorte vinger. Der var hun også kommet til at tænke på Amnesia. Hendes barndomsven. Det var en af de ting der fik hende til at længes efter himlen. Hun ville også snart besøge sine forældre og venner i himlen men hun ville lige falde til her i ravenwood. visse ting holdt hende på jorden. Lige meget hvad så skulle hun holde øje med de mennesker der levede hernede. Som engel var det noget man nærmest 'skulle' dog havde man et valg. Hun blev revet ud af tankerne om Amnesia og Ezra da en mand rev hende i armen. "Jeg har spildt min drink hent en klud!" sagde han. Hun skulle til at protestere men endte med at gå ud efter en klud. Hun fandt en og gav sig til at tørre den stærkt alkohol lugtende drink op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amnesia
Nybegynder
Nybegynder
Amnesia

Antal indlæg : 6
Join date : 01/11/14
Bosted : Ravenwood

IndlægEmne: Re: Genforenelse - Amnesia   Lør nov 01, 2014 12:13 pm

Påklædning: Grå skjort, Sort vest og Sorte jeans

Regnen silede ned af Am's hår og tøj. Hendes vinger var ikke hvad de havde været. De var sorte. Hun var forvist. Falden. Hun kunne ikke vende sig til tanken om aldrig at måtte se dem mere. Matt's ansigt da dommen faldt. En tårre blannede sig med regnen. Der var ikke mange på gaden, men nok til at drive Am til vanvid. Hun er falden engel. og Hvad mon hun har gjort?. Tankerne larmede og Amnesia ville bare gerne væk. Men hvorhen. Hun så sig omkring. Den første bar hun fik øje på hed Ravenclaw. Hun tænkte sig ikke om. Hun væltede bare ind. Folk så på hende. Hun skuttede sig og forsøgte at blokere for tankerne. Hun gik direkte op i baren. Der var ikke nogen lige i øjeblikket. Den pige der sikkert skulle forstille at være hende der passede den snuskede natklub lå og roede rundt nede på gulvet. Am tog sig til hovedet. Folks tanker summede og bankede på. Hun åbnede sluserne. Der var for mange til at hun kunne kæmpe i mod. Pigen på gulvet var irriteret over at hun skulle ligge dernede. Noget mere interasant var en kutteklædt fyr der sad i et hjørne. Han drak et eller andet grumset noget. I modsætning til de fleste andre var han fasineret af de klamme sorte vinger der sad på hendes ryg. Bare hun ikke var stukket af. Så kunne hun leve som et meneske. Hvorfor var hun altid så naiv? Dum. Amnesia tog sit hår og vred det så vandet faldt ned på gulvet. Hun ville ikke give pigen mere arbejde, men hun kunne ikke rende rundt og være så våd hele tiden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bella
Nybegynder
Nybegynder
Bella

Antal indlæg : 11
Join date : 26/10/14
Bosted : Ravenwood city

IndlægEmne: Re: Genforenelse - Amnesia   Lør nov 01, 2014 1:19 pm

BeatriS tabte kluden da hun så en sort vinge i døråbningen. Manden brummede til hende at hun havde tabt kluden men hun kunne ikke Være mere ligeglad han kunne da for fanden selv tørre op. Da den sorte vinges ejer kom til syne skyllede en stille bølge af lettelse op over hende. Det var en kvinde. Ikke Ezra. Hun så på hende. Og så gik det op for hende at ansigtet var Amnesias. Hun var en falden engel. Hele verden kollapsede foran Beatris. Hun så på Amnesia der vred vandet ud af håret. "Kelly! Der er vand på gulvet!" Sagde hun ind i et lagerrum. "For fanden da Tris tør det dog selv op!" Lød Kellys stemme. Der var intet valg. Hun gik ind til Kelly. Hun fandt en klud der ikke var beskidt og gik ud for at tøtre op. Man kunne tydeligt se hvordan hun hadede at skulle sige til sig selv at hendes bedsteveninde fra himlen var forvist. At hun havde skadet en anden. Hun begyndte at tørre op efter amnesia. "Amnesia.." begyndte hun og så op på Am.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Genforenelse - Amnesia   

Tilbage til toppen Go down
 
Genforenelse - Amnesia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village :: Ravenclaw-
Gå til: