IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 I wish this was not ment to happen... ~ Jade

Go down 
ForfatterBesked
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: I wish this was not ment to happen... ~ Jade   Ons aug 20, 2014 7:55 am

t: omkring halv tolv om natten
s: Burlesque sequel bar
o: læs nedenfor
v: udenfor regner det lidt.
p: læs nedenfor

Lydene var ikke til at undgå. Bag hvert eneste forhæng, var der en mand, med en kvinde på sit skød. På scenen stod der en ung kvinde og dansede. Hendes påklædning var minimalistisk, med masser af lette bløde fjer som viftede om hendes hofter mens hendes krop snoede sig i forskellige mønstre. Baren var møbleret med flere store lænestole, i mørkerødt stof, til gæsterne. Et lille bord ved siden af hver stol, til deres drinks. Gulvet var marmor, og gav en klikkende genlyd når pigerne gik over det med deres stilletter.
Belysningen var dæmpet, og luften var tyk med parfumen som havde en evne til at drive mænd til vanvid i lysten efter en pige. Men selv i denne berusende atmosfære, måtte der være en lille plet, der skildte sig ud. Og i dette tilfælde, var det Lyssa. Den spinkle pige med mælkehvid hud og blegt hår. Iført et korsæt, meget små shorts og selvsiddende strømper, samt stilletter. Hun gik med en bakke i den ene hånd og en klud i den anden, for at gøre rent.
Baren var tæt pakket efterhånden. Men hvorfor der var så meget interesse for burlesque lige i aften, var en gåde. Men lige i aften var der en utrolig beværtning af baren, og der var der så også brug for dobbelt så hurtig afrydning, og dobbelt så hurtig betjening. Det resulterede så i at hun var nødt til at skynde sig, og ikke var alt for opmærksom på at hun havde serveret den forkerte drink på samme mand tre gange. Hver gang undskyldte hun og hentede præcis dem samme drink og afleverede. Til sidst opgav manden, og tog imod drinken.
’’Lyssa! Kom herover!’’ kaldte manageren - og med det samme lystrede hun. Hun stod ved managerens side efter få sekunder, og så afventende på ham. Der var bare én ting hun havde glemt alt om. Den nye arbejdserklæring de havde fået udleveret. Sex med kunderne… Hun bed sammen, mens hun inderst inde knurrede. Hun magtede ikke at skulle til at sige op, bare på grund af den lille bagatel. Hun var jo opvokset med den realitet i livet - sex var bare endnu en del af overlevelsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jade
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 10
Join date : 16/08/14
Age : 24
Bosted : Ved daggry forsvinde Jade hen til en lejligjed, med double seng, en reol, et skrivebord og stol.

IndlægEmne: Re: I wish this was not ment to happen... ~ Jade   Ons aug 20, 2014 5:33 pm

Han havde efterhånden vandret omkring i mørket i lidt over to timer, efterhånden som han havde gået omkring var han os blive mere og mere rastløs.
Med tiden havde han os gået ned til den del af byen hvor at neonlyst dominanter næsten et hver vindue, han var i den del af byen hvor at hver anstændigt menneske ville lad være med komme, men nu var han heller ikke et hver andet menneske. Han var et væsen af natten, en vampyr. Derfor havde han mod nok til gå omkring i den del af byen uden den stor frygt, faktisk nød han det mere farlig miljø. Den stor tanke om at alt kun ske når som helst var hvad de ofte fik ham til jage i disse områder, et lille ustyrlig smile var nød til komme frem på hans læber mens at han gik der alene.
Han var en ung mand, med et udseende på omkring 19 år, var han stadig ganske frisk i sit udseende. Han havde bleg, hvid hud som andre vampyrer, hans øjne var lyseblå og lang lodder af blondt hår gik lige ned til hans hals, naturligvis havde det ikke altid være så kort, men han havde været nød til og tilpas sig den verden som leve i og derfor var det nu i den længde, havde det været dengang da han lige var blev forvandlet havde han stadig hold til hel nede ved skulderne. Men verden havde lavet sig om. Den aften havde han klædt sig i en sort t-shirt og et par mørke bukser, en sort læder jakke sad os på toppen af hans t-shirt, ikke fordi at han havde brug for hold varmen, for han kun hverken lad sig påvirke af kulde eller varme. Han var død og derfor påvirket disse ting ham næppe. Han havde det blot med se godt ud, som en hver anden vampyr elsket han og trak opmærksomhed til ham, mest fordi at han ofte ønsket blod eller sex, eller blot en blanding af disse to elementer.

Da kom han forbi et sted som der virket mere interessant en de sidste par steder som han havde gået forbi, det var en Burlesque klub, disse steder så han ikke en mange af, eller de var en sjældenhed i forhold til dengang da han havde stadig havde været en ung vampyr. Men der stod han så, foran en natklub som der kunne være værd og undersøg nærmer, han suset med menneskelig fart hen til døren ind til natklub. I hans tanker vist han udmærket af et sted som dette kun ville have kvinde som der levet af blive betal for sex, men det betød ikke meget i han verden, han kun god find på lave et en nats knad blot fordi at han nød det. Så han kom altså indfor, en mixed duft af mange speciel parfumer mødt ham som det først, der efter kom en svag duft af alkohol og blod. Det var næsten et paradis for et væsen som ham.
Han var klar til møde de mange kvinde, eller en mand. Kønnet var ham ligegyldigt han tog gerne begge køn på skift. Det først stop var baren, en drink eller to ville gøre ham godt, før at han prøvet lykken, så han sat imod baren hvor at han sat sig i en tom stol i baren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
I wish this was not ment to happen... ~ Jade
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village-
Gå til: