IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 the night you will never forget

Go down 
ForfatterBesked
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: the night you will never forget   Man aug 18, 2014 4:12 pm

Tid: Omkring 23 tiden
Vejr: Stjerneklart og halv måne
Sted: Ravenwood Village

Klokken var omkring 23 tiden om aftenen, og med mørket kom de onde væsner frem. Dette fik de fleste mennesker til at flygte ind i deres huse, som åbenbart var noget som de troet ville beskytte dem. Det var som om folk stod i mørket og gloet på en, når man endelig turde at bevæge sig ud. De sulte øjne som ligefrem brænde ind i nakken på en, som fik alle mennesker til at kigge sig over skulderne. Der fandtes dog nogle mennesker som var så dumme, så man skulle tro at de ikke havde nogle hjerne. De unge mennesker som valgte at tage ud og feste om natten, i de diskoteker som helt klar blev betjent at mørkens væsner.
Der forsvandt være nat flere og flere unge mennesker, som enten blev fundet død i en eller anden gyde eller.. kun blev sendt i lyset af månen som skinnede ned på gaderne.
Dette var ikke en anderledes nat for de fleste, flere steder i mørket kunne man høre skrig fra de unge mennesker som blev ofret. Der Var dog en vampyr som skulle få sig en overraskelse for livet, den unge vampyr som gik under navnet Christopher. Han var overbevist om at dette ville blive lige så dårlig nat, som alle andre som han brugte jo jorden efter sin forvandling. Hans menneskelig del hadet natten mere og mere, som dagene gik hvor han blev tvunget til at jagte blodet fra mennesker. Det var bestemt ikke noget som han nød at gøre, men den sult inde i ham var alt for stor til at håndtere. Hans tænder begynde at klø, og stemmer begynde at komme ind i hans hoved. Det var ligefrem forfærdeligt at have det sådan, og mest når kun blodet fra andre kunne forhindre det.
Han havde mest af alt bare lyst til at gemme sig tilbage i sit gemmested, men sulten var alt for stor til at han kunne gøre sådan noget. Han valgte dog først at forlade sit gemmested ved en 23 tiden, mest af alt fordi han ikke havde lyst til at forlade stedet. Med det samme han kom ud af døren, fangede lugten af menneske lige mod ham. Det var som at få et slag lige i ansigtet, og der var en del af ham som nød det utroligt meget. Hans øjne gled automatisk i, som han tog en dyb indånding og lod en hånd glide igennem sølv håret. Hans øjne åbnede sig hurtigt igen, og afslørede de røde øjne som han havde fået igennem dagen.
Han stod der ikke mere end et par minutter, før han begynde at gå ned af gaden. Han havde et par mørke bukser på, hvor der var huller ved knæene. Han havde desuden en hvid skjorte på, som han havde trukket op til albuerne. De første par knapper var åbne, så man svagt kunne se den lyse hud på hans brystkasse.
Det gik ikke længe før han opdagede sit første offer, en und kvinde i en alt for lille kjole. Hun skynde sig ligefrem ned af gaden, også selv om hun aldrig ville blive hurtig nok. Det tøj højst 2 sekunder, før han var oppe bag hende. Hun duftede som en blomst, som hendes parfume sikkert også bestod af. Han tøvede kort, før han greb fat i hendes arm med den ene hånd og placerede den anden på hendes mund. Han træk hende hurtigt ind i den nærmeste gyde, hvor han valgte at bore sine tænder ned i halsen på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jade
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 10
Join date : 16/08/14
Age : 24
Bosted : Ved daggry forsvinde Jade hen til en lejligjed, med double seng, en reol, et skrivebord og stol.

IndlægEmne: Re: the night you will never forget   Man aug 18, 2014 7:27 pm

Han havde efterhånden været udenfor i lidt over to timer. Det var ved blive efterår og med efteråret kom de korte dage igen, derfor gik han ubevist tidligere udenfor i natten, klokken havde været halv ti eller der omkring da han først havde sat afsted ud i byen. Han var ikke på jagt efter blod, for det sultet han ikke efter, med over to hundred år som vampyr havde han efterhånden lært og styre hans trang til blod. Han årsag til at han var ude var han ledt efter en anden vampyr, der gik for mange rygter i byen, rygter om at en ukontrolleret vampyr havde været igang og derfor var han tvunget til og gå på jagt efter denne vampyr.

Derfor gik han nu omkring i ravenwood, selvom byen var ganske stor havde han dog en bevist ide om hvor at han skulle lede efter denne vampyr, der var et vist mønster i de mange drab som der havde givet ham en god ide om hvor at han skulle hen den nat. Han blev os hurtig opmærksom på at der sket noget, en pludselige duft af blod vækket hans opmærksomhed, vampyren var nær ham. Han sat sin fart op i det af han gik efter duften, hurtig og lydløst gik han gennem de mange små gader, i det mindste havde den vampyr valgt et sted hvor at der ikke komme for mange mennesker, smart, men ikke smart nok. Han forsat hans gang imod duften som fik ham hele vejen hen til gyden hvor at vampyren var, han stoppet lidt fra gyden. Hans verden gik kort i stå, det var jo tydelig hvem at det var som han havde været på jagt efter, hans eget afkom. Han bed sig næsten for hårdt i underlæben, de skulle mødes igen, efter et større tidsrum skulle han se hvordan at hans afkom havde klaret sig uden ham. Den virket en smule tåbeligt at de skulle mødes nu, for de havde jo aldrig snakket sammen som sådan, det havde jo ikke været den mest venlig gestus som han havde givet sit afkom den nat. Han kun stadig husk hvor mange gang at han havde bid den unge mand i halsen før at det gik op for ham at han havde dukket alt blodet, eller næsten det hele. Det var der at det slog ham at han havde brug for selskab, men på den plan at han ville behold den nye vampyr hos ham og derfor havde han forlad ham efter at han givet ham, hans eget blod.

Men nu stod han der, klar til gå inden i gyden, hans hår blev kort blæst ind i hans ansigt og han flyttet det til side med den ene hånd. Teknisk set var han stadig den samme unge mand som han havde været dengang for de to hundred år siden, 19 år gammel. Med bleg hud, lyseblå øjne, blondt hår og en stadig stilrig natur. Han gik varsom ind i gyden "Godaften... Du er sandlig ikke nem og find efter alt den tid" sagde han ganske kort mens at han nærmet sig dem begge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: the night you will never forget   Man aug 18, 2014 9:29 pm

Hans tænder stoppede med det samme at klø, når han mærkede den bløde hud mod dem. Stemmerne begynde også at forsvinde, når den varme tykke jern smag løb ned i halsen på ham. Hun skreg så højt hun kunne mod hans hånd, og bed ham flere gange i hånden. Han strammede bare hurtigt sit greb om hende, som en grådighed gik hen over ham. Han ville have hver eneste lille dråbe af hende, også selv om det ville ende med at hun ville dø. Det gjorde ondt blot ved tanken om at han ville slå hende ihjel, men når han smagte hendes blod.. så var den tanke så langt væk, som den overhovedet kunne komme.
Han mærkede hvordan hun blev mere og mere slap i hans arme, og til sidst stoppede med at skrige i det hele taget. Det gik dog ikke længe før han ligefrem bev afbrudt, han træk hurtigt sine tænder ud af hende. Så blodet løb ned af hagen på ham, og dryppede ned på den hvide skjorte. Han gav bare slip på den unge kvinde, som faldt ned på jorden og gispede efter vejret ”hjælp” hviskede hun flere gange, som Christopher havde sit blik på den nyankomte person. Han virkede så bekendt i det ”hvad snakker du om? Hvem er du?” sagde han med en snerrende stemme, prøvede ligefrem at virke mere farlig end han i virkeligheden var. Hvis sandheden skulle frem, så var han bestemt bange for denne mand. Han viste jo ikke hvem han var eller hvad han ville? Han kunne være politiet, som ville låse ham inde i et fængsel.
Han gik et par skridt tilbage, gik ligefrem hen over den unge kvinde. Som tog sig til halsen med begge hænder ”hjælp” blev hun ved med at sige, mens tårene faldt ned af hans kinder og han gispede lidt efter vejret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: the night you will never forget   

Tilbage til toppen Go down
 
the night you will never forget
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village-
Gå til: