IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Animators

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Animators    Man jun 30, 2014 10:29 am

AnimatorsHistorie
Animators er en nogenlunde ny race, men den blevet lavet før middelalderen kom.
Animators stammer fra indianere. Den gruppe indianere, der var de første Animators,  havde et meget tæt forhold med skoven og dens indbyggere. En mægtig troldmand havde længe iagttaget den gruppe af indianere og givet dem et foreslag. Hvis de dræbte en bestemt hvid ulv, ville han sørge for at de altid ville være beskyttet. Indianer gruppen havde dog altid tilbedt ulve, fordi de troede på at ulve var hellige. Indianerne afslog derfor troldmandens foreslag. Troldmanden blev derfor rasende på dem, da han skulle bruge en hvid ulvs pels til en trylledrik, som han troede på at kunne gøre hans kræfter stærkere. Troldmanden kunne ikke selv dræbe den hvide ulv, da han aldrig ville kunne få den fanget. Troldmanden bestemte sig derfor at skræmme indianerne. Han sendte en gruppe lejemordere udefter indianerne, men indianerne var snedige, og fik jaget alle lejemorderne ud af deres skov, uden at dræbe en af dem.
Der gik en hel måned før troldmanden prøvede igen. Hvis indianerne var så glade for dyrene, ville han skabe et tættere bånd mellem indianerne og dyrene. Troldmanden besøgte indianerne, efter at han havde skabt en besværgelse, der kunne skabe et tæt bånd mellem personen han brugte besværgelsen imod og personens indre dyr. Troldmanden brugte først besværgelsen på indianernes leder. Indianerne kunne derefter forvandle sig til en sort ulv. Troldmanden brugte besværgelsen på resten af indianerne, hvorefter han forsvandt.
Indianerne accepterede at de nu var blevet forvandlet, og prøvede at leve deres liv så normalt som muligt.

Forbandelsen
Det gør ondt på Animatoren at skifte til dens indre dyr. Alt efter hvad deres indre dyr er, vil animatorens tøj blive ødelagt, når animatoren skifter form til sin indre dyr. Hvis det er en ulv, vil tøjet muligvis være en smule for stort. Hvis det er en bjørn, vil det blive ødelagt.
Animators børn vil altid selv blive en Animator, medmindre Animatoren får et barn med en Changer. Animators kan være både mand og kvinde.
Animators kan blive dræbt på samme måde som mennesker. Hver fuldmåne bliver alle Animators ustyrlige, og skifter form til deres indre ulv. Varulve historierne er bygget op på Animators, så Animators er på en måde varulve, men så alligevel ikke.

Personlighed
Animators er ofte ret dyriske. De kan derfor finde på at knurre ad andre, eller ligefrem brøle, men det kommer an på hvad Animatorens indre dyr er. Animators personlighed er forskellig fra person til person, ligesom ved mennesker.

Udseende
Animators har dyriske træk, som de kan genkendes på. Igen kommer det an på hvad Animatorens indre dyr er. Hvis det er et stort dyr, som en bjørn, vil Animatoren være stærk bygget og høj. Hvis det er en ulv, vil Animatoren være smidig og hurtig. Animator vil altså, kort sagt, ligne deres indre dyr lidt.

Fakta
Animators kan få børn, men deres børn vil altid blive Animators medmindre Animatoren får et barn med en Changer. I det tilfælde vil barnet blive Changer.
Animators lever ikke evigt. De lever indtil de bliver gamle ligesom mennesker, eller indtil de bliver dræbt. De kan blive dræbt ligesom mennesker.
Det gør ondt på Animatoren at skifte form til sit indre dyr og alt efter Animatorens dyr vil tøjet enten blive for stort eller for småt.
Animators opfører sig tit som deres indre dyr og har dyriske træk fra deres indre dyr. Det er deres kendetegn.
Tilbage til toppen Go down
 
Animators
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Regler og Guides :: Racer-
Gå til: