IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Changers

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Changers    Man jun 30, 2014 10:29 am

ChangersHistorie
Engang for længe, længe siden var en kvinde gravid. Hun ventede tvillinger, havde hun fået af vide, af en troldkvinde. Kvinden var dog svag, fordi hun var en fattig enke, og derfor ville hun muligvis ikke overleve fødslen. Troldkvinden foreslog den gravide kvinde, at være jordemoderen, så kvinden med garanti ville overleve fødslen. Til gengæld skulle kvinden give troldkvinden en af tvillingerne. Meget tøvende gik kvinden med til det. Dog, snød troldkvinden den gravide kvinde. Troldkvinden kastede en besværgelse på kvinden, uden at kvinden opdagede det. Besværgelsen gjorde sådan at den ene tvilling ville blive en del af den anden tvilling. Der gik dog noget galt. I stedet for at tvillingerne blev til én person, som troldkvinden havde tænkt sig, blev de til to personer i én krop. Da fødslen var ovre, tog troldkvinden barnet, som havde sin tvillings sjæl i sin krop. Troldkvinden opfostrede barnet, og opdagede at barnet kunne skifte til sin tvillings udseende. Da troldkvinden døde, begav barnet sig ud i verdenen. Barnet havde aldrig fået et navn, men hun kaldte sig selv for Changer. Selvom det ikke var et rigtigt navn, passede det godt til hende. Changer blev gravid, og fik et barn der også havde sin tvillings sjæl i sig. Racen fik navnet Changer, efter den første af dem. Alle Changers er i familie med den første Changer, men der er få som er tæt i familie med den første Changer, og de kan skifte til deres tvillings krop. Dem der ikke er, kan ikke skifte til sin tvillings krop, men de har to personligheder, da de jo stadig har to sjæle i én krop.
En Changer lever forevigt indtil de bliver slået ihjel, de kan blive dræbt ligesom et normalt menneske kan. Alle Changers har to personligheder.
Changers er en af de ældste racer.

Der er kun 3 Changers på siden, som er tæt i familie med den første Changer og som kan skifte form til sin tvillings skikkelse. En af dem er Damian. De er ikke stærkere eller hurtigere end andre Changers, den eneste forskel er at de har evnen til at skifte form til tvillingen.
Andre Changers har ikke denne særlige evne. De er faktisk mere eller mindre bare mennesker. De kan derfor heller ikke skifte til deres tvillings krop.
Alle Changers har to personligheder. De er også mere smidige og stærkere bygget, end normale mennesker. Alle Changers er tvillinger, hvor den ene tvillings sjæl har taget bolig i den anden tvillings krop.
Changers vil altid få tvillinger, uanset hvad. Changers kan både være mænd og kvinder.

Personlighed
Alle changere er født med to forskellige personligheder inden i dem, som sommetider eksplodere ud af dem. Alle changere har dog nogle forskellige personligheder som gør at man kan skille dem fra almindelige mennesker. De er meget selvsikre, ofte ikke til at stole på, de er ret uforudsigelige og manipulerende. Der findes dog også nogle Changers, der er anderledes. Derfor kan man også møde Changers, der er venlige, imødekommende og søde.

Udseende
De tre Changerne der er tættest i familie med den første Changer, har to udseender, hvor de andre kun har et. Men stadigvæk har de to forskellige personligheder. Changers er kendt for deres elegance og tiltrækkende gang. Deres udstråling er meget også charmerende.

Livskræften
Changers har stjålet deres tvillings livskræft, hvorefter at tvillingens sjæl flyttede ind hos dem. De deler sjæl, men de lever dog stadigvæk af andres livskraft. Måden de gør det på er egentlig meget enkel. De skal bare være i nærheden af andre, hvorefter de ligeså stille stjæler andres livskræft. Dog, genoplader personen de tager det fra, deres livskraft igen medmindre de tager det hele. Personen vil derefter dø.
Man bemærker ikke at ens livskraft bliver taget, specielt ikke når det kun er lidt af gangen. Derimod hvis en Changer direkte flår livskraften ud af personen, vil personen kunne mærke det.
Derfor kan en Changer heller ikke tåle at være alene - de har brug for at være i nærheden af andre for at få mad til overlevelse.

Fakta
Alle Changers har to personligheder, men kun en skikkelse, udover de tre som er tæt familie med den første Changer.
Changeren kan få pludselige anfald, hvor den anden tvilling tager over, og Changeren kan opføre sig helt anderledes. De to tvillinger er jo ikke den samme person. De kan have forskellige meninger og en anderledes tankegang end den anden.
Changeren er afhængig af at være tæt på andre væsner, da de lever af andres livskræft. De skal have taget en andens livskræft hver dag, ellers dør de.
Changers børn vil altid selv være en Changer, uanset hvad. Changers kan både være kvinder eller mænd. En Changer kan også føde en dreng og en pige.
En Changer kan blive dræbt ligesom et menneske. De er heller ikke hurtigere eller stærkere end mennesker.

OBS! For at være en af de tre som er tættest familie med den første Changer, og kan skifte form til sin tvillings skikkelse, skal man kontakte admin og blive godkendt!
Tilbage til toppen Go down
 
Changers
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Regler og Guides :: Racer-
Gå til: