IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 whats up, friend? ( Elena )

Go down 
ForfatterBesked
Bjørn
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 08/07/14
Age : 24
Bosted : ukendt, af sikkerhed's hensyn, men vidner har set ham i Dian's hus meget, og i en lejlighed med en vis Elena.

IndlægEmne: whats up, friend? ( Elena )   Ons jul 09, 2014 9:46 pm

klokken: 17.34.

tøj: britisk militær uniform.

udstyr: profil info.

våben: M4A1 med dot sight, berette 92f, kamp dolk, m21 sniper riffel.

Bjørn sukkede træt og gabte, imens han kørte roligt imod sin lejlighed, som han delte med sin ven, Elena, efter en lang dag som sikkerhed's vagt, hvis man kunne kalde en svært bevæbnet elite trænet soldat for det, han tog det dog ikke så tungt, det gav mad på borden til dem begge to og var et add ons til huslejen for dem begge også, dog glædet han sig da han håbede at Elena stod og lavede mad, da den lille madpakke han havde haft med, da de skulle spare lidt, da hans sidste løn check ikke var kommet, dog havde han fået den plus den nye her og havde indløst dem, men ikke overskudet til og handle ind, havde dog gjort det alligvel og købt lidt lækkert ind forude ting til madpakker og forskelige retter, dog sad han roligt i sin militær uniform, med tunge støvler, sorte soldater bukser og sort commando trøje, med sit kevlar udstyr på, elefant hue og hjelm, imens han gabte igen da han var taget afsted klokken 06:00 om morgenen, og havde kørt i halv anden time, for at køre halv anden time tilbage i sin hummer militær truck, for at se sig omkring i kvarteret og brumme tilfreds da han så deres lejlighed.

han parkerede i deres garage hvor han tilbragte tid også med og ordne sin bil eller andet, dog tog han sin riffel over skulderen, og tog indkøbs poserne i hænderne og sparkede bil døren i, dog havde han lukket garage porten med en fjerbetjening i sin nøgle bundt, og bevægede sig roligt ind i lejligheden, hvor han stillede den ene pose og låste op, for at åbne den og tage posen med vare op igen og brølede muntert ind.
''SMUKKE JEG ER HJEMME!!! og har faktisk vare med for en gangs skyld! plus penge til huslejen og var fanme også på tiden, de påstod den var forsvundet men fandt fanme min løncheck i min mail boks, mage til idioter altså! og hvor er du henne, og er da noget mad eller skal jeg lave noget? har du overhoved spist!? du sku nødig blive for tynd, du ved jeg kan lide dine former!''
han trampedet muntert ind med støvlerne på, da han måtte af med varene først, for at gå ud i køkkenet, og stillede varene for roligt at gå ud og tage sine støvler af og stille dem pænt, og hurtigt gøre rent hvor han havde svinet med sine støvler, før han roligt stillede vare på plads, for at bevæge sig rundt i lejligheden da var ret spartansk, da han ikke selv rigtig havde noget liggende, udover nogle billeder fra hans tid i militæret, og enkelte nips genstande fra hist og her, forude trænings udstyr som vægte og kettleballs og andre små ting i den stil, de havde dog et TV, og tons vis af DVD'er og musik CD'er, et lille gamer rum hvor han nogen gange sad og nørdedet hvilket overraskede folk lidt, et lille bade værelse med et toilet, håndvask, badekar og bruser forude skab til første hjælps grej, han gik dog ind på sit værelse, som kun bestod af et nat bord med en lampe, en to mands seng og et bord og 2 stole forude et skab til tøj og våben forude udstyr og smed sine våben, og sit udstyr og overtøj, så han stod iført militær bukser og en hvid tank shirt som sad stramt på ham, før han bevægede sig rundt for og finde den kære Elena, hvis hun da var hjemme.

// håber det godt nok :3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 34
Join date : 03/07/14
Bosted : Hun bor i en lejelighed i Ravenwood Village

IndlægEmne: Re: whats up, friend? ( Elena )   Ons jul 09, 2014 10:27 pm

Påklædning + et par sorte ballerinaer

Med musik, var det et under hun overhoved kunne høre noget, dog var dette efterhånden blevet en vane for hende. Med musikken der spillede, rendte hun rundt og gjorde enten rent eller også var det maden hun lavede. Hun gik med jævne mellemrum og sang med på sangene, hvis de virkelig fangede hende og det gjorde de ret ofte. Hun var dog i dette øjeblik i gang med at gøre rent, og med en pige der nærmest havde OCD, så blev der gjort meget rent, og tingene i hendes del, skulle stå helt perfekt. Hun for dog sammen, da en stemme brød igennem musikken, et smil fandt alligevel frem på hendes læber. Nu havde hun efterhånden boet sammen med denne mand i lang tid og han kunne stadig overraske hende ligeså meget som første dag. Hun pillede høretelefonerne ud, lagde apparatetet i lommen. På trods af hun havde levet hele sit liv på jorden, så lærte hun stadig om de mange ting menneskerne brugte, som f. eks var begrebet mp3 afspiller, hvilket hun ikke havde nogen som helst ide om eksisterede her før indtil nyligt. Hun havde aldrig rigtig sagt dette til folk, at hun følte sig så utrolig dum når hun ikke vidste hvad noget så simpelt som kaffe var.
Hun gik ham stille i møde med hånden mod sit bryst og et hævede øjenbryn "behøver du råbe hver evig eneste gang du kommer hjem" spurgte hun, og det var tydeligt at se på hende hun forsøgte at se alvorligt på ham, dog efter lidt tid kom smilet tilbage på hendes læber igen. Dg rystede hun på hoved af ham, vendte om for at fjerne de mange redskaber som hun tidligere havde brugt. Hendes hænder var stadig belagt af handskerne, som hun kun havde på fordi hun havde læst det et eller andet sted. på bordet nede ved sofaen, havde hun lagt et par bøger vedrørende de mest dumme emne i hele verden, her var blandt andet musikken, men også en hel del omkring mennesker. man kunne sige at med en viden omkring mennesker der ikke just var god, brugte hun en hel del tid på at studere dem. Det var et af hendes få ønsker at lære at forstå deres natur, hvad der fik dem til at gøre som de nu engang gjorde.

Efter at havde lagt de mange rengørings redskaber på plads, satte hun sig i sofaen, hvorpå overstregnings tusserne kom frem. Hun havde mere eller mindre et system, der gjorde det nemmere for hende at forstå nogle ting. Den første bog hun valgte handlede om penge, et system hun forstod men alligevel ikke helt gjorde. Hun forstod at det var vigtigt at have penge, fordi det gav ting og gav varme, samt tøj på kropen og et hjem. Dog forstod hun ikke hvorfor nogle gik så meget op i det og andre direkte sagde penge ikke kunne købe en lykke "hej bjørn!" kaldte hun, med tussen i hånden og bogen i den anden "hvis du var masse millionær, ville du så være mere lykkelig end hvis du bare havde et normal antal kontanter" Disse mærkelige spørgsmål ville efterhånden være hverdag, hun ville sidde begravet i en bog og spørge om de hun ikke kunne forstå. F. eks kunne hun erindre hun havde spurgt hvorfor folk gjorde noget, hvis de alligevel vidste det var dumt og hun forstod stadig ikke dette.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Bjørn
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 08/07/14
Age : 24
Bosted : ukendt, af sikkerhed's hensyn, men vidner har set ham i Dian's hus meget, og i en lejlighed med en vis Elena.

IndlægEmne: Re: whats up, friend? ( Elena )   Tors jul 10, 2014 12:43 pm

Bjørn gabte igen imens han undersøgte lejligheden og smilede mildt over rengøringen, da han ikke selv havde haft tiden til det, så var Elena dog sådan en engel at gøre rent, hvilket han vidste hun var, og klukkede for sig selv ved sit ord spil, dog fandt han nærmest ingen skidt, hun måtte da have haft god tid til og gøre rent i, hvornår var hun stået op? han rystede på hovedet, og da han gik ind for og hente en powerdrink i køleskabet, bemærkede han den perfekte stilling af Elena's ting, og rullede med øjnene med et muntert smil, imens han tjekkede om sit træning's grej også var blevet gjort rent, og var det, den kvinde havde sku et eller andet rengørings vanvid, dog satte han pris på det, han måtte gengælde det på en eller anden måde, dog rystede han sin powerdrink før han åbnede den og drak af den, han hørte dog fodtrin og begyndte og bevæge sig imod stuen, for og gå Elena i møde.
Han så på hende's påklædning og smilede et venligt smil og hævede øjenbrynet før han tog en tår mere af sin powerdrink, dog hørte han Elena og så på hende's alvorlige ansigt som hun ikke rigtig kunne høre, og han sagde drillende ''så ved du da at jeg er hjemme uden tvivl, så jeg ikke forskrækker dig midt i noget haha'' han gik over og gav hende et let kram og et blidt venskabeligt kys på kinden, dog lod han hende gå da hun åbenbart skulle noget andet, han grinte dog da hun rystede på hovedet af ham, dog fulgte han med hende og så på de mange bøger, hun var en bog orm, uden tvivl, men han var ikke bedre selv med sine spil, han så dog på Elena med et grin, hun prøvede stadig og forstå mennesker, han var selv født som varulv, så man havde aldrig kunne kalde ham et menneske, han trak dog på skulderne og gik over til vægtene.

Han havde vendt om på hælen, for at hjælpe Elena med og sætte redskaberne på plads, før han vendte tilbage til vægtene i stue hjørnet, og han lagde sig på en bænk, efter at have sat 4x20 kilo på hver side, for roligt at gribe fat i stangen og løfte den med et grynt, før han begyndte og løfte den op og ned i en rytmisk gang, så de kræftige muskler arbejedet tungt, og efter at have taget 12, løftede han den op igen og lagde den, for at tælle til 10 og løfte den ned igen, dog løftede han hovedet da han hørte Elena kalde, svarede med et venligt ''ja?'' dog ved hende's næste sætning, lagde han stangen op igen og rynkedet panden i dybe tanker, før han roligt og velovervejede svarede, efter at have løftet stangen med de 160 kilo ned igen og løftede videre ''ville nok ikke være lykkelig, fordi ville ikke have behov for at arbejde, og selv om mit arbejde kan være irriterende, så nyder jeg at arbejde, men vi ville aldrig behøve og mangle mad igen eller problemer til huslejen, strøm, varmt vand og meget andet, og ja inden du spørg, så ville jeg da invitere dig til og bo sammen med mig, fordi ville da ikke gide og bo alene, ville være kedeligt, og så du rar og bo sammen med! dog er det nu ret svært at bedømme, men nah jeg nyder min tilstedeværelse som den er'' da han færdig gjorde sine ord, lagde han stangen tilbage, og satte sig op, han havde intet imod hende's spørgsmål, og prøvede altid at svare efter bedste evne, men han vidste dog ikke om hans svar var godt nok, og han greb roligt en stang da lå på gulvet med en 20'er på hver side med en 5'er også, og begyndte at løfte den så han trænede biceps, og han så over på den kønne Elena og spurgte venligt imellem nogle pust, da hun burde være vant til han trænede når han kom hjem ''hvordan har din dag været, smukke?'' han lød kærlig og venlig som altid, dog ikke påtrængende, dog høflig, før han holdt pause og tog et sæt mere på 12 stræk, og sådan fortsatte han.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: whats up, friend? ( Elena )   

Tilbage til toppen Go down
 
whats up, friend? ( Elena )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village-
Gå til: