IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Englene

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Englene    Man jun 30, 2014 10:28 am

Engle
Historien
Engle er en af de ældste racer. De har været her i megen lang tid. Der er to slags engle. Normale engle og faldne engle. Skytsengle findes ikke, myten om dem er bare om engle, hvor historien er blevet pyntet lidt på af mennesker. Der findes også ærke engle, de allerførste engle, men ingen mennesker har set dem før. Ærke englene er ved Guds side og vil altid være det. Når en engel har gjort noget som er imod Guds lov er englen nød til at forklare sig overfor ærke englene som så vil bestemme om englen skal have en straf eller ej. Der er i alt syv ærke engle.
Man ved ikke hvordan engle kom til, de var der bare pludselig. Nogle tror at Gud har sendt dem ned på jorden, så englene kunne holde øje med menneskerne. Englene har været på jorden siden begyndelsen. De lader som om de bare er mennesker, for at de bedre kan holde øje med menneskerne. Menneskerne bliver dog stadig påvirket af englenes gode aura, når englene er i nærheden. Nogle mennesker tror på engle, andre gør ikke. Dem der tror på engle, reagere på den gode følelse, de får, når en engel er i nærheden. Dem der ikke tror på engle, gør ikke.
Faldne engle er forvist til jorden. Mange faldne engle prøver at overbevise de onde væsener om at de kan være til hjælp, på trods af at de engang selv har været en god engel.

Personlighed
Normale engle er godhjertet. De vil altid prøve på at beskytte menneskerne, og andre gode engle. De vil helst ikke snakke eller se på en anden falden engel, da faldne engle har brudt englenes regler, og derfor foragter normale engle dem.
Faldne engle er fyldt med had og vil have hævn, sådan er de fleste i hvert fald. De er det modsatte af de normale engle.
Det er i hvert fald den typiske personlighed de to engle har, men ligesom ved menneskerne, er personligheden ved englene forskellige.

Udseende
Normale engle har flotte, hvide vinger, som de kan flyve med. Normale engles aura er god, så dem der er i nærheden af englene, vil få det godt. Hvis en normal engel har onde tanker, vil englen dog have en blanding af god og ond aura, og vil derfor ikke påvirke personerne omkring englen.
Faldne engle har en ond aura, så folk omkring dem, vil få det dårligt og de vil lettere blive irriteret, sur, eller ked af det. Faldne engle har sorte vinger, medmindre de er blevet revet af. Normalt får faldne engle deres vinger revet af, medmindre de når at stikke af.
Både normale engle og faldne engle er elegante. Det er sjældent man ser dem klodset.

Fakta
Normale engle og faldne engle kan blive dræbt ligesom mennesker, det er bare lidt sværere.
Normale engle bliver til faldne engle ved at dræbe et menneske eller på nogen måde skader dem, medmindre det er selvforsvar.
De er mere smidige. Både faldne engle og normale engle brækker let deres knogler.
De healer hurtigere end mennesker, alt efter hvor slem skaden er, og de er lidt sværere at dræbe. Man kan bedst dræbe dem med sort magi.
De lever evigt. Det er forskelligt fra engel til engel, hvornår deres krop stopper med at ældes. Man ser ofte at englenes kroppe stopper med at ældes ved teenager årene.
En engel er stærkere end mennesker og næsten lige så stærke som vampyrer. De er hurtigere end mennesker.
Engle har for det meste lys evner.
Tilbage til toppen Go down
 
Englene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Regler og Guides :: Racer-
Gå til: