IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 like to have a drink to? ~ Damian

Go down 
ForfatterBesked
Melia
Nybegynder
Nybegynder
Melia

Antal indlæg : 14
Join date : 04/07/14
Age : 21
Bosted : hun bor i et hus lidt uden for byen

IndlægEmne: like to have a drink to? ~ Damian   Tirs jul 08, 2014 12:22 am

S: Ravenclaw
O: væsner og mennesker, der er et dansegulv og nogen steder man kan side.
T: kl. er ved at være omkring 22:00.
V: der er lunt. der er ved at blive mørket.

Melia kom gående ned af gadende hun have taget de flade sko på da det var dem hun nu bedst kunne lide at have på også havde hun heller ikke andre, den hvide kjole var en hun have købt tidligere på dagen og nu skulle hun se hvad der skete om natten i denne by som hun lige var kommet til så derfor ikke rigtigt kendt den eller nogen som boede i den. Malia kunne høre noget musik og gik mod det, efter noget tid fik hun øje på en række mennesker og væsner der stod og ventede på at kunne komme ind på byens nat klub, hun gik der hen mens hun tænkte at hun lige så godt kunne prøve.
Heldigt! Hun gik ind på nat klubben mens hun puttede sit idekort i sin pung, så var der en god ting ved at være fyldt 18 år. Melia kiggede sig omkring, der var mange forskellige mennesker og væsner her, selv nogen hun ikke selv kendte til i nu men nok ville komme til det, denne natklub var et godt sted at gemme sig hvis der var andre der var på jagt efter hende, da kom hun ved et uheld til at stå i vejen for nogen af de andre der skulle ind, så hun flyttede sig hurtigt ved at gå hen mod baren af.
Hun kom hen til baren som var i miden af natklubben så man kunne sidde hele vejen rundt om den, hun bestilte en drinks og betale for den, før hun drejede sig så hun kunne se ud på danse gulvet, det kunne vel ikke skade nogen også at have det lidt sjovt, Melia kunne godt bruge nogen at snakke med, da det var lidt længe siden. Efter lidt tid rejste hun sig op fra stolen og så rundt om sig selv før, hun besluttede sig for at gå lidt rundt, da det var et stort sted så der var meget at se på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian
Nybegynder
Nybegynder
Damian

Antal indlæg : 91
Join date : 04/07/14
Bosted : De/han bor i en lejelighed i Ravenwood Village med deres lille husky

IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   Tirs jul 08, 2014 8:50 am

Påklædning

Klokken var efterhånden mange, og som tiden gik kom der mere og mere liv i natten. Lys dukkede op flere stede og man kunne tydeligt høre hvordan diskoteks musikken for alvor tog ind. Midt på en fredfyld og stille gade gik Damian, som havde ladet sig overtale af sin tvillingebror, til netop at tage ud denne aften. Normalt var klubber på ingen måde hans ting, men nu hvor Theo mere eller mindre havde fundet en til at gøre ham glad, så mente han åbenbart også at Damian selv havde brug for dette. Han sukkede og kørte hånden igennem håret, rystede på hoved over sig selv. Hvorfor var han så nem at overtale? "det er nu ganske nemt, du er en idiot" grinede Theo. Han knurrede af ham, skubbede hammentalt væk, hvorpå der igen var stilhed. At have sin tvillingebror inde i hoved havde både sin opture og nedture. Han havde prøvet engang at dukke op, mens Lyssa og Theo var godt igang med at hygge sig, uden at det gik over i sex. Dog var dette ikke super dejligt, og han havde trukket sig tilbage i ren forargelse.
Midt i sine tanker, havde han ikke opdaget af han var nået klubben, og med et held kom han ind uden nogle former for problemer, grundet han i den grad var over 18. Han gled igennem de mange folk, der stod på danse gulvet, og han vidste i den grad ikke hvad han skulle gøre. Så det første han fik gjort var at begive sig mod baren, det var ofte der han havde set folk glide hen af i starten, plus det havde hans bror også givet gode detaljer om.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melia
Nybegynder
Nybegynder
Melia

Antal indlæg : 14
Join date : 04/07/14
Age : 21
Bosted : hun bor i et hus lidt uden for byen

IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   Tirs jul 08, 2014 12:14 pm

Melia sukkede og vente tilbage til baren, det var et fint sted men ikke et hun selv plejede at komme på, i aften var dog en undtagelse fordi der var mange folk ville hun være nogenlunde sikker. Da hun var næsten henne ved baren fik hun øje på en uge mand (Damian), han så nu sød ud i forhold til de andre hun have kigge på. Melia gik hen til ham, men lige før hun var henne ved ham, var hun ved at falde over et af bene på en stol så hun spildt noget af hendes drinks ud over ham.
"Det må du virkelig undskylde, jeg så mig ikke for."
hun så på ham, hun var flov over det og have meget løst til at gå igen, men et eller andet sted menet hun også at hun skulle vise ham at hun var ked af det. Melia fandet en serviet og prøvede at tørre det ad ham, men det blev bare ikke bedre af det, hun stoppede og så lidt usikkert på ham. *Det er flot Melia bliv bare ved, så kan det være du skræmmer ham væk til sidst* Hun skubbede den lille stemme i hendes hoved væk.
"Hvad kan jeg gør, for at gør det godt igen?"
Spurgte hun mens hun prøvede at se ud som om hun virkelige gerne ville gøre det godt igen. hun havde sat resten da den drinks hun havde spildt ud over ham på bordet og lagt hendes pund ved siden af glasset.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian
Nybegynder
Nybegynder
Damian

Antal indlæg : 91
Join date : 04/07/14
Bosted : De/han bor i en lejelighed i Ravenwood Village med deres lille husky

IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   Tirs jul 08, 2014 12:25 pm

Han havde fået stille sig til rette ved baren, og det sekund han skulle til at vende sig om, blot for at betragte alle de andre der hellere ville danse end stå oppe ved en bar, valgte en kvinde at gå imod ham, dog ende det med at hun hælde noget af indholdet af sin drink ud over ham. Han gispede og så overrasket på hende. Det var ikke fordi det var direkte slemt, for han var vant til værre, men det var overraskende og ikke noget han direkte havde forventet. Han smilede dog til hende "det gør intet" han trak på skulderne, lagde armene over kors. han hævede øjenbrynet da hun med et forsøgte at tører det væk med en serviet, og han skulle netop til at stoppe hende, da hun selv gjorde dette.
Det var næsten helt kært som hun virkelig forsøgte at gøre det bedre igen, men han så det ikke just som en direkte skade. I stedet rystede han på hoved "hej rolig nu, ingen skade sket...det kan bare vaskes, men hvis de virkelig vil gøre det godt igen, hvad så med at fortælle mig deres navn" forslog han og så spørgende på hende. Det var alligevel en gammel bluse og tøj kunne alligevel erstattes eller vaskes, så derfor kunne han ikke lade hver med at grine blidt af hende. Hun var nu kær, det var ikke alle han mødte som gik så langt for at gøre det godt.

//sorry ingen krea
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Melia
Nybegynder
Nybegynder
Melia

Antal indlæg : 14
Join date : 04/07/14
Age : 21
Bosted : hun bor i et hus lidt uden for byen

IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   Tors jul 10, 2014 2:02 pm

Melia lå serviet på bordet og smilet venligt til ham da han sagde at det ikke betød så meget at hun have spildt på ham, hun viste ikke helt hvad hun skulle sige før han spurgt ind til hendes navn.
"Mit navn er Melia, hyggeligt at møde dig, må man spørge om deres navn?"
Spurgt hun efter at have svaret, hun smilet stadig til ham, da hun syntes han var sød, hun høre at han grinede af hende men ikke på samme måde som hvis det var ondt menet, men alligevel blive hun lidt usikker og hendes smil blev mere genert i sted.  Melia så sig lidt om og ville gerne have en samtale op og køre med ham eller lave noget i sted for at der skulle blive pinligt bare at stå der og se på hinanden. Så hun tænkte lidt over hvad hun skulle sige for at få der til at ske noget, men så fik hun en ide eller noget der skulle forstille en i hverfald.
"har du løst til at finde et bord så kan vi snakke lidt eller ved du måske med ud og danse?"
Spurgt hun letter nervøs hun var ikke den bedste til det med at være social med andre efter som hun det meste at sin tid have boet i et hus ude på landet samme med hendes adoptivmor og fordi hun ikke havde kunne styr sin evne måtte hun ikke komme ud blandt andre.

//det er i orden du svar bare når den kommer igen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian
Nybegynder
Nybegynder
Damian

Antal indlæg : 91
Join date : 04/07/14
Bosted : De/han bor i en lejelighed i Ravenwood Village med deres lille husky

IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   Man jul 14, 2014 4:16 pm

Han smilede bredt "mig en fornøjelse Melia, jeg hedder Damian" han fik automatisk smilehullerne frem når først han smilede tilpas stort nok, dog uden at ligne en sindssyg person samtidig. Han betragtede hende som det generte smil lagde sig på hendes læber. Et smil der klædte hende og gav en smule blidhed kunne man sige. Det var skam ikke ofte han fandt nogen han direkte fandt smukke på denne måde. Der havde været Lyssa, men hun fandt hurtigt interesse i hans bror, så den kære Damian var hurtigt ude af blikket. Som tingene så ud nu, ville han gerne finde en han kunne have det på samme måde med, en der kunne forstå ham...dog vidste han godt disse ting sjældent skete.
Han hævede øjenbrynet, men nikkede "jeg vil da med glæde gøre det, så kan vi om ikke andet danse senere" forslog han og smilede bredt til hende. varmen lyste i de blå øjne, samt i hele hans ansigt. Han var i den grad den blide og venlige af de to brødre. Han var gentlemanden der hellere end gerne ville beskytte andre, om det så betød han ville komme til skade, hvilket han ofte gjorde.


//her kom en smule Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: like to have a drink to? ~ Damian   

Tilbage til toppen Go down
 
like to have a drink to? ~ Damian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village :: Ravenclaw-
Gå til: