IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Så sulten!

Go down 
ForfatterBesked
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Så sulten!   Søn jul 06, 2014 11:13 pm

Tid: Omkring 23 tiden
Vejr: Stjerneklart og køligt
Sted: Ravenwood's gader

Det var en af de der perfekte sommer nætter, som de fleste unge alligevel brugte på at drikke sig fuld. Glemte alt der skete omkring sig, de venner de kunne risikere at miste om natten mod de onde væsner som menneskerne havde bragt til verden. Man havde altid sagt at mennesker var de klogeste væsner, fordi de åh skabte det ene og det andet. Selv om de ikke gjorde andet end at dræbe verden, bragte jorden til døden og lod væsnerne hjælpe på vej. Mennesker var nok det dummeste væsen på jorden, som ikke gjorde andet end at dræbe. Det gjorde vel Christopher et eller andet sted stolt, at han var blevet forvandlet til et monster. Eller han ønskede at han havde det sådan, men han havde det ikke andet forfærdeligt ved at være et monster. Han nød jo ikke ligefrem at dræbe nogen som helst, og alligevel skulle han dræbe flere om natten for selv at overleve. Han kunne heller ikke styre sig selv, og holde sig derfor væk fra de store mængder af mennesker. Det var bare svært når så mange unge mennesker og væsner var ude på gaderne, og ligefrem tiggede om at blive slået ihjel af ham. Han sad denne aften oppe på et tag af en høj bygning, med et par mørke jeans på og en hvid skjorte som passede til hans sølv farvede hår. Hans øjne var mere røde end de var brune, som afslørede at hans sult stod høj. Hans mave tiggede om noget lækkert blod, også selv om han ikke havde lyst til at give den det. Det var dog en grund til at han sad der oppe, hans blik var rettet mod en ung mand som gik rundt nede på gaderne og sang for sig selv. Han havde nok holdt høje med denne unge mand i 10 minutter, og det havde ikke gjort hans sult mindre. Han måtte ligefrem knytte sine hænder mod taget, for ikke at flyve lige ned på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 9:13 am

Det var sent ud på aftenen, men natten var stadig ung som man jo siger. Dian, en ung pige, gik stille gennem byens gader. Milton, hendes bror, var ingen steder at se lige nu, men Dian var sikker på at han kunne klare sig selv lidt, og hvis han skulle få brug for hjælp eller omvendt, kunne de altid kalde på hinanden gennem deres tanker. Dian så sig rundt mens hun gik. Hun var faktisk sulten da hun ikke helt havde spist i noget til, men hun hadede at tage blod fra folk. Hun gjorde det kun for at overleve, og hun hadede endnu mere at dræbe folk, men hvis hun lod dem leve, vil de nok gå ud og skrige op om hende. Egentlig kunne hun være ligeglad, for hun var stærkere end dem, men hun var langt fra ligeglad. Hun vil ikke havde en hel masse mennesker efter sig.
Dian's blik landede på en ung mand som gik og sang for sig selv. Et smil kom frem på Dian's læber, og hun gik stille over til manden. Hun havde ingen ide om at en anden også havde øje på præcis denne mand her, og vidste hun det, havde hun nok ikke gået efter denne mand. Dian smilede forførende til manden, og han standsede op, både med at synge og med at gå. Han stirrede bare på Dian og et smil voksede frem på hans læber. "Hejsa" sagde Dina blidt til ham. "H he hej" stammede manden let, da han nok var en smule nervøs, men han havde ingen ide om hvad der ville komme til at ske. Dian smilede blot forførende til manden, og gik helt hen til ham. Hun fik lokket ham med ind i en lille gyde, væk fra alle andre, så ingen kunne se dem. Hun smilede til manden, men holdte ham så over munden, og satte sine tænder i hans hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 11:45 am

Hans blik var bare låst fast på denne unge mand, mens tankerne røg igennem hans hoved hvordan han skulle nyde at dræbe ham. Det var jo ligefrem sygt at have sådan en tanke, men han nød jo ligefrem smagen af blod. Den tykke, varme smag som ikke var til at modstå i hans tilfælde. Han lod bare sine tanker rive ham med ind i en drømme verden, men blev lige så hurtigt slået ud af den igen når han fik øje på den unge kvinde *hvad fanden?* tænkte han for sig selv og rettede sin opmærksomhed mod dem, hvad havde hun gang i? stjal hun virkelig hans mad? Det var ikke fordi han havde været oppe og skændes med nogen endnu, eller slås for den sags skyld. Han havde endnu ikke fået helt styr på sin nye krop, og de styrker som den nu indenholde. Hvis ikke det var fordi han var så forbandet sulten, så havde han nok fundet noget andet. Han havde bare brugt langt tid på at holde øje med ham, og finde det rigtige øjeblik også kom en eller anden tøs og tog ham. Han rejste sig hurtigt op og lod sig selv falde ud over taget, for at lande på jorden uden de store skrammer. Han gik ligefrem målrettet hen mod hende, og greb hurtigt fat i hendes hår for at hive hende væk "han er min" snerrede han med sin spanske accent, også selv om han var tæt på at snakke spansk i stedet. Han rev hende så hårdt væk som hans kræfter tillod, og gav med det samme slip igen på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 12:09 pm

Der gik højest to sekunder før en eller anden rev fast i Dian's hår, og rev hende væk fra manden. Hun snurrede hurtigt rundt, og så på ham som havde revet hende væk. "Undskyld, vidste ikke han var din" Sagde hun roligt, og så direkte på ham. Hun kunne tydelig se at han virkelig var sulten, for det afslørede hans røde øjne. Hun gik et par skridt bagud. "Men så spis endelig" sagde hun med en rolig stemme.

En gepard kom i samme nu til syne. Den standsede i åbningen af gyden, og betragtede manden som havde hevet fat i Dian. Han hvæsede, og man kunne tydeligt se hans skarpe tænder. Han kom stille tættere på dem, men Dian så ikke ud til at reagere på ham. Hun lod ham blot hvæse af manden. Hun betragtede blot manden for at se hvordan han muligvis ville reagere. "Rolig" sagde hun med en lav stemme til Milton, men manden vil sagtens kunne høre hende. "Han har ikk gjort mig noget, det var mig" sagde hun, og Milton stoppede med at hvæse, og så bare på Dian. *Så jeg skal bare lade ham være?* Det var kun Dian der kunne høre det, og hun nikkede stille som svar. "Ja det skal du." sagde hun roligt, og så ned på Milton med et bredt smil, inden hun igen så på manden foran hende. "Undskyld igen. Vidste ikk han var din." Sagde hun undskyldende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 9:43 pm

Der var en del af Christopher som sprang ud, en del som han slet ikke kendte til. En del som ikke opgav sin mad til nogen som helst, ikke når han havde brugt tid på at holde øje med personen. Det var som at give op på det hele, at vise hvor svag man endelig var. Det kunne han bare ikke gøre, det kunne ende med at bringe ham i døden. Han gik et lille skridt tilbage, da han så gepard komme frem i mørket af gyden. Han blottede sine tænder, som en advarsel på at han ikke havde tænkt sig at flygte. Hvis blot hans hjerte havde fungeret, så havde det sprunget rundt i brystet på ham. Han var skam bange for denne gepard, men det var jo ikke noget som han skulle vise. Han var bare så forbandet sulten, han kunne mærke hvordan hans kræfter begynde at blive svagere i det, og nogle underlige hviskende stemmer begynde at komme frem i hans hoved.
Der var noget særligt ved det forhold som den vampyr havde med den gepard? men han havde bestemt ikke lyst til at finde ud af det, ikke før han fik mad ned i sin hals "hmm" snerrede han bare svagt og vende blikket mod den unge mand, som i mellemtiden bare havde ligget og givet nogle smertefulde lyde fra sig. Han satte sig roligt ned på knæ ved siden af ham, og blev mødt af et bange blik "syyh.. la muerte llega rápidamente" sagde han roligt på spansk, som betød døden kommer hurtigt. Han gav et lille suk fra sig, før han hurtigt satte sine tænder ned i halsen på ham og begynde at suge blodet ud af ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 10:02 pm

Milton så direkte på manden da manden blottede sine tænde. Det så ikke specielt truende ud for Milton, men han vidste dog han ikke skulle ligge sig ud med en vampyr. I stedet for, satte han sig ned ved Dian's fødder, og så afventende på manden, uden tegn på at vil angribe ham. Miltons hale svang stille fra side til side, men ikke på den agrasive måde. Dian ventede tålmodigt på at han spiste. Hun havde ikke i tankerne at gå her fra, og sulten var ikke som sådan stærk nok til at trække hende væk her fra.

Da han havde spist op så Dina på ham. "Færdig?" spurgte hun roligt, og så afventende på ham. Hun vidste egentlig ikke hvorfor hun var blevet stående og set på ham. Hun lod ubevist sine fingre nusse Milton stille, som roligt sad ved hendes side, og så rundt i mens.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 10:32 pm

Det var som om alle tanker forlod hans hoved, når han mærkede den varme fornemmelse glide ned i halsen på ham. Styrken begynde at komme tilbage igen og de hviskende stemmer forsvandt, det var ikke til at holde ud at man skulle leve sådan. Han havde bare ikke noget valg, efter han blev forvandet til det monster. Den unge mand græd som man ikke ofte så mænd gøre, og baskede med armene og ben uden nogen nytte. Christopher lukkede bare sine øjne hårdere i, afskyet af den fornemmelse han havde inde i kroppen. Der var en del af ham som nød denne lyd fra manden, og han brød sig ikke om det.
Han tvang først sine tænder ud af ham, når den unge mand begynde at gispe efter vejret og ikke en eneste anden lyd kom fra ham. Han tørrede sin mund af i ærmet, som alligevel havde fået nogle røde pletter på sig. Han vende langsomt sit blik mod den unge kvinde, og afslørede et mere varm brunt blik end røde "ja jeg er?" sagde han og kunne ikke forstå hvorfor hun blev der, hvad ville hun ham?
Han rejste sig langsomt op og holde blikket mod hende, også selv om han virkelig havde lyst til mere at holde øje med geparden ved hendes side "det må du undskylde" sagde han og viste godt at han ikke burde være `tøsse´ sur over at en anden tog manden før ham, han kunne jo lade være med at holde så meget øje i stedet for bare at angribe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Man jul 07, 2014 10:48 pm

Hun så direkte på ham da an rejste sig op. Milton var parat til at angribe hvis manden begyndte at virke truende over for Dian eller noget i den retning. Dian lagde hovedet blidt på skrå, og betragtede stille manden. Hun smilede til ham da han sagde undskyld, men kun ganske kort. "Gør intet." sagde hun med en blid stemme. "Navnet er Dian, og dit navn er?" Spurgte hun, og gik tætter på ham. Milton blev blot siddende og holdte skarpt øje med hvad han gjorde.

Dian så sig kort rundt og kunne skimte nogle af de personer som gik forbi gyden de var i. Hun Så igen på Chris med et skævt smil. "Hyggeligt at møde dig, eller hvad man nu skal sige i denne her situation" sagde hun let tøvende. Hun havde virkelig ingen anelse om hvad hun skulle sige eller gøre, så hun så blodt afventende på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Tirs jul 08, 2014 2:47 pm

Det var jo ikke fordi han prøvede på at være ond mod nogen, der var bare en del af ham som var endt med at blive ond. Et monster eller et vilddyr, som åbenbart ikke havde noget imod at kæmpe om sin føde. Han lag bare sit hoved en lille smule på skrå, forstod ikke hvordan folk kunne stole på hinanden. Måske var det bare ham som ikke stolede på nogen? ikke kunne få sig selv til det efter den nat, hvor det hele gik galt "Christopher" sagde han og lag sin ene hånd på brystkassen, for at vise at det var ham han hentydet til. Han blev selv bare stående som hun kom tættere på, det var en svaghed at gå væk og det havde han ikke tænkt sig.
Han gav bare et enkel nik fra sig "kan man vel sige" sagde han og gik lige forbi hende "vi bliver nok nød til at smutte" sagde han og så kort tilbage på hende, og havde ikke tænkt sig at blive fanget sammen med liget som lå inde i gyden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Tirs jul 08, 2014 6:12 pm

Dian smilede, og kom til at fnise let da han præsenterede sig. Det var ikke fordi hans navn var sjovt, for det var et meget normalt navn, men det var måden han gjorde det på, ved først at sige sit navn, og derefter ligge en hånd på sin brystkasse for at understrege at det var ham selv han snakkede om. Hun havde dog godt regnet ud at han havde sagt sit navn før han lagde den ene hånd på brystkassen. Hun nikker kort med et bredt smil.

Hun vendte sig da han gik forbi hende, og betragtede ham stille. Hun nikkede en enkelt gang. "Det bliver vi nok, ja." sagde hun, og fulgte stille efter ham da han gik væk der fra. Milton fulgte med lige ved siden af Dian. Hun gik hurtigt op på siden af Chris, og så på ham. "Hvor skal vi hen?" spurgte hun, og så lige ud mens de gik stille. Hun havde ingen ide om hvor han ville hen, men hun kunne da lige så godt joine ham, ikke?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Tirs jul 08, 2014 9:51 pm

Hvis der var noget Christopher havde lært de sidste par dage, så var det at man bare skulle skynde sig væk igen. Det hjalp da heller ikke at stå og snakke ved siden af et lig, som nogle syge mennesker kunne finde på. Det var ikke fordi han regnede med at hun ville følge efter ham, men det gjorde hun alligevel? var hun en meget nysgerrig person? ensom? han viste det faktisk ikke, og viste heller ikke om han ville finde ud af det. Han så bare kort på hende, når hun kom op ved siden af ham og gå og træk kort på skulderne "det ved jeg ikke.." sagde han og havde ikke ligefrem et hjem, og hvis han havde.. så havde han ikke taget hende med hjem "der ligger en bar ikke så langt her fra.. vil du med?" spurgte han om og viste at han godt kunne klare en time, blandt nogle flere mennesker uden at bide dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Tirs jul 08, 2014 10:26 pm

Dian vidste ikke helt hvad Chris ville tænke om hende, nu når hun bare sådan fulgte efter ham uden noget, og uden de kendte hinanden. Hun håbede selvfølelig på at han intet havde imod hun fulgte med, men hvad fanen. Hun nikkede stille da han sagde at han ikke vidste hvor de skulle hen af. Hun så på ham, studere ham ganske kort, for at se om han virkelig ville have hende med sig over til den her bar, men hun kan ikk lige se noget som tyder på han ikke vil, så hun nikker kort. "Jo, vil jeg gerne." sagde hun. *Sorry Milton, men tror ikk du kan komme med, du ved godt hvorfor* sagde hun gennem tankerne, og hun kunne se han nikkede kort. *Ok* sagde han bare, inden han forsvandt væk der fra igen. Nu var hun alene med Chris, og hun håbede at det var en god ide, men hun kunne måske godt klare ham, eller hun var ikke sikker på om han var ældre end hende, men alligevel, og nu måtte hun se hvad der skete nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: Så sulten!   Tirs jul 15, 2014 8:39 pm

Christopher havde ikke de store bekymringer for om hun gjorde ham noget, han var mere bekymret for at være iblandt så mange mennesker. Det var jo et stort skridt for ham at tage sådan nogle steder hen, men det var vel bedst at gøre det efter man havde spist. Det ville måske også hjælpe at have nogen med, så man havde noget at fokusere på end duften af mennesker ”okay” sagde han bare kort, hvorfor dog holde en hel tale for hvor glad han var? Nu var han jo heller ikke sikker på om han var glad, måske skulle han bare holde sig for sig selv? Men lige der havde han ikke lyst til det, han ville gerne overskride grænser og det gjorde man bare på en måde.
De kom tættere og tættere på baren, som havde været lidt af hans hjem inden han var blevet forvandlet. Han følte sig næsten ligefrem nervøs at tage der hen, bange for at ende med at slå alle sammen ihjel. Han havde dog heller ikke lyst til at fortælle hende det, at han var nyskabt. Det kunne bare ende med at hun ville udnytte det, som et eller andet monster som de begge to var.
Han åbnede roligt døren til baren, og mærkede en vind komme mod ham og slog ham lige i ansigtet med duften af mennesker ”mmh” sagde han og lukkede kort sine øjne i, før han hurtigt vende dem mod hende ”velkommen indenfor” sagde han og ventede på at hun var gået ind, før han selv gik ind i baren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Så sulten!   

Tilbage til toppen Go down
 
Så sulten!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village-
Gå til: