IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 What are you?

Go down 
ForfatterBesked
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: What are you?   Søn jul 06, 2014 12:50 pm

Tid: Omkring 22 tiden
Vejr: Køligt og overskyet
Sted: En lille gade i Ravenwood

Det var en ret så skøn aften i Ravenwood, solen var gået ned fra himlen og efterladt en kølig aftenbrise. Det holde ikke ligefrem mennesker og væsner indenfor, de fleste kunne blive fundet ude på gaderne i alt for lidt tøj. Det var jo alt for fristende for en nyskabt vampyr, den skønne duft af urørt, svedende, blød hud. Som ligefrem fortjente, at få sat nogle dræbende farlige tænder i sig. Det var deres egen skyld, sådan havde Christopher begyndt at tænke. Det hjalp lidt på det, når han endelig havde taget livet for en og bare skulle efterlade personen og dens sorgene familie. Det var ikke mere end for et par dage siden, at han fik taget livet for sig og efterladt forbandet på gaden. Han kunne bare ikke modstå den sult som kom inde i ham, flere gange om natten og han blev tvunget til at dræbe.
Han havde skam prøvet på at modstå denne sult, men en følelse af svaghed og som om der var stemmer som skreg inde i hans hoved. Det var ikke en ting som han nød at prøve igen, så ville han heller ofte uge mennesker og væsner hver aften og nat.
Det var ikke fordi at denne aften var anderledes end de andre, han havde forladt et skjul for anden og bevægede sig ud på gaderne. Sulten var allerede blevet for stor, og en lille form for svaghed var begyndt at dukke op, med små hviskende stemmer i hans hoved.
Han lag ikke engang mærke til den overskyende himmel, eller andre lyde end mennesker i det fjerne. Han havde kun fokus på en ting, og det var at dræbe denne nat. Han knyttede sine hænder flere gange, selv om den køligebrise omfavnede hans hænder, som en kærlig moder ville have gjort.
Der kom flere suk ud mellem hans læber, som han prøvede på at få tankerne ud af sit hoved. Da han først fik øje på en ung lyshåret kvinde, ikke så lagt foran ham. Så rettede han hurtigt på sit tøj, og ikke mindst sit sølv hår. Han havde et par mørke jeans på, og sort bælte, hvor han havde puttet den forreste del af sin røde skjorte ned under.
Det tog ikke længe før han ikke kunne holde sig tilbage, og sprang mod hende og greb hårdt fat i hende. Hun skreg så højt som hendes lunger kunne klare, men blev hurtigt overdøvet af hans hånd "syyyh" hviskede han med en hæs stemme. Det var ikke fordi hun kunne gøre meget modstand, i det han træk hende ind i en gyde og borede sine hjørnetænder i halsen på hende, så hurtigt han fandt ud af at ingen kunne se dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 1:43 pm

Udseende: klik her Wink

Lyssa havde brug for luft, for alenetid. Efter 'sammenstødet' med Daniel havde hun længe været bange for overhovedet at tale med ham.
Endnu en aften havde hun besluttet sig for - hvor smertefuldt det end var - at atter forvandle sig og løbe så meget hun kunne, fri som hun var uden mennesker omkring hende til at skælde hende ud.
Hun havde løbet gennem Ravenclaw i en times tid, inden hun havde brug for at stoppe og slappe af. Hun halsede efter vejret, da hun så noget hun aldrig havde set før. En kvinde der var holdt oppe af en mand, mens han sugede blod fra hende.
Hun stirrede bare, inden hun gjorde hvad enhver anden ville gøre - hun løb.
Hun vidste ikke hvem det var hun havde set, hvad hun havde set... Hun løb bare.
Da hun nåede parken stoppede hun op. Hun hev efter vejret. Det var ikke gennemtænkt at flygte på den måde - måske fulgte han med...
Hun var så udmattet af hun var nødt til at lægge sig lidt. Hun måtte bare ikke forvandle sig om igen. Ikke her, og ikke nu.
Hun lukkede øjnene lidt, og hev stadig efter vejret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 2:33 pm

Det var som om alle hans kræfter kom tilbage i kroppen, og stemmer langsomt forsvandt ud af hans hoved. Han følte sig jo næsten ligefrem levende atter igen, når det varme blod gled ned af halsen på ham. Den søde smag, som ikke var til at beskrive. Det smagte jo næsten ligefrem af slik, som påvirkede ens søde tand og man bare fik lyst til mere. Hans ellers så knaldrøde øjne, begynde at skifte farve til en mere varm brun. Det var dog ikke fordi han fik lov til at nyde sit måltid i fred, en speciel duft som han aldrig havde kunnet beskrive kom lige mod ham. Hans øjne blev hurtigt fanget af den hvideulv, som stod og kiggede på ham i lyset fra lygterne. Han træk sine hænder ud af den unge kvinde, som hurtigt faldt ned mod jorden og gispede lidt efter vejret. Han kunne ikke engang få sig selv til at sluge blodet i sin mund, og det sivede bare ud og ned over hans hage. Hun unge kvinde hostede bare, og kæmpede virkelig for sit liv "red mig" hviskede hun og uden at få et svar fra Christopher, hans rødbrune øjne var bare låst fast på ulven som hurtigt forsvandt ned af gaden. Han tørrede det værste blod af i sin håndryg, før han satte i løb efter hende. Det var som at lære at gå, når det kom til at løbe så hurtigt som en vampyr. Han var hele tiden tæt på at snuble over sine egne fødder, som hans blik fulgte efter ulven *hvad er den?* tænkte han og var sikker på at enhver anden ulv, ville kæmpe for at få en bid af den kvinde. Han løb efter hende i, og lod ikke en eneste gang sit blik forlade hende. Han stoppede først op med at løbe, når han så hvor udmattet hun virkede og pludselig lag sig ned.
Han gik bare langsomt hen mod hende, og tørrede sin håndryg af i sin skjorte. Som allerede havde et par blodpletter her og der, som man alligevel ikke rigtigt kunne tyde "rolig" hviskede han hæst, som han stod et par meter fra hende, og holde sin ene hånd mod hende som tegn på at han ikke ville gøre hende noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 3:12 pm

Hun blottede tydeligt tænder, i en dyb advarende snerren.
Han skulle tydeligvis ikke komme for tæt på, og hvis han gjorde det ville han fortryde det.
Hun satte sig udmattet op, rystende af træthed.
Man kunne kort se hendes gullige øjne skifte til brune.
*pis!* var det eneste hun kunne tænke. Hvad hvis hun skiftede foran ham? Theo ville dø ved tanken..

Hun gled ned og ligge igen, og hev igen efter vejret, stadig med tænderne blottet i en advarsel.
Hun stolede ikke på ham, langtfra. Han var fremmed og farlig - at dømme efter blodet på hans ærme.
Man kunne se hvordan hun rejste børster, for at udtrykke sig helt klart - ikke ét skridt nærmere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 3:24 pm

Hun var ikke andet end en ulv i hans øjne, noget som man alligevel ikke kunne sætte sine tænder i. Underligt nok var han ikke blevet tiltrukket af blodet fra dyr, måske fordi hans indre `dæmon´ fortalte ham at blod fra mennesker og væsner var bedre. Han havde skam overvejet at sætte tænderne i dyr, måske havde han det bedre med det? dog havde han aldrig taget chancen, en kvalmende fornemmelse var altid kommet frem ved tanken. Han havde da også altid været dyrevenlig, og der fandtes jo så mange mennesker der ude som slet ikke fortjente at leve. Hun var sikker ligesom ham, dræbte for at overleve.
Han kunne udmærket godt se at hun ikke stolede på ham, og han ikke skulle nærme sig hende. Hvem ville dog overhovedet vinde kampen? en ulv? eller en vampyr? Han turde faktisk ikke at tage chancen, dø var ikke noget han havde lyst til og heller ikke dræbe et dyr.
Han satte sig langsomt ned på hug, også selv om hans ben snurrede let under ham. Han havde slet ikke vendet sig til sin nye form, og blot de nemmeste ting som menneske var blevet svære at udføre som vampyr.
Det var svært ikke at have nogen ved sin side, som faktisk prøvede at hjælpe en og forstod en når det kom til sådan noget. Han hadet sin skaber også selv om han ikke kende personen, eller huskede personen for den sags skyld. Hver gang han så en vampyr, blev han altid bange for mon det var hans skaber.
Den køligebrise slog ham hele tiden i ansigtet, og var hver gang tæt på at vælte ham ned på jorden "rolig.. jeg gør dig intet" sagde han med sin spanske accent.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 3:34 pm

Hun lagde hovedet lidt på skrå. Kunne hun virkelig stole på ham?
Hun turde ikke tage chancen, og rejste sig hurtigt.
Hvad så om han så hende nøgen? Hun kunne forblive ulv - det tog for meget energi lige nu.

Efter hun havde rejst sig, gik der få sekunder før man kunne høre hvor knogle i ulvens krop brække.
Hun faldt sammen, klynkende. Hendes krop blev deform, hendes pels forsvandt. Hendes åndedræt blev hårdere, besværet. Hendes øjne skiftede, hendes tænder faldt ud og blev erstattet af mennesketænder efter kæben brækkede sig selv.
efter den makabre scene lå hun på jorden foran ham, rystende og sammenkrøbet. Man kunne sikkert se alt for meget af hendes krop hun ikke ville vise, men hun var ligeglad. Hun var bare så... så træt.
Ar var tydelige ned langs hendes ryg og hendes mave.
På håndleddet var der et ar, formet som en hylende ulv.
Hendes hals var blottet, og hendes tattoo lyste klart frem mod hendes blege hud. En sort stregkode, med tal nedenunder.
Hun klynkede lavt, krøb endnu mere sammen. Hun kunne knap nok sætte sig op, og hun regnede med at hun bare skulle krybe sammen, så han ikke så for meget af hendes krop.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 4:41 pm

Det var ikke fordi han troet på at han ikke kunne finde på at gøre hende noget, han stolede jo ikke engang på sig selv længere. Det hele havde da bare blevet ødelagt, siden den nat hvor han knap huskede noget som helst. Før da han var menneske, kunne han aldrig finde på at slå nogen som helst ihjel, faktisk brød han sig ikke engang om blod den gang. Nu! kunne han ikke leve uden blod, også selv om han ville ønske at han kunne.
Han viste derfor heller ikke om han kunne gør et dyr noget, måske kunne han bare finde på at dræbe alt og alle? det var jo et forfærdeligt liv som han havde fået, og han kunne ikke gøre noget ved det.
Hans øjne blev så store som de overhovedet kunne, det var ikke ligefrem noget han havde set noget. Han gispede kort efter vejret, mens der var en del som betragtede denne forvandling i ham. Hans øre lyttede bedre efter, når han hørte de små klynkende lyde fra hende. Han nød det jo ligefrem, at se smerten i hendes krop som man ikke ofte så før. Ikke engang dem som han havde dræbt, havde udgivet så stor smerte som hun gjorde. Det var jo ligefrem forfærdeligt hvor meget han faktisk nød det, og ligefrem ønskede at det ikke sluttede.
Han rejste sig langsomt op, når hendes forvandling var slut og en ung kvinde lå foran ham. Han gik langsomt over mod hende, næsten overbevist om at han ville slå hende ihjel. Han stoppede op lige ved siden af hende, og stod bare i kort tid og kiggede ned på hende. Ventede vel bare på at hans indre ville tage over, og angribe hende som den unge kvinde tidligere på aftenen.
Han gjorde det bare ikke? lugten af ulv lå stadig over hende, også selv om mennesker nok ikke ville lægge mærke til det, så gjorde han det.
Han gav et svagt suk fra sig, som han tog langsomt sin skjorte af og lag den hen over hendes nøgne krop. Han satte sig bare ned ved siden af hende, og lod ikke sit blik forlade hende en eneste gang "det må have gjort ondt?" sagde han og kunne ikke lade være med at smile svagt, også selv om han kæmpede for ikke at gøre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 4:51 pm

Hun rystede over det hele, og stivnede da noget der mindede om en skjorte blev lagt over hende.
En stemme snakkede i det fjerne.
''Ikke mere ondt end det vil gøre på dig, hvis du så meget som overvejer at røre ved mig.'' hviskede hun hæst, mens hun prøvede at komme op og sidde. Hun rystede stadig, da hun satte sig helt op, og så på ham. Han var en... hvad var han?
Hun kunne lugte døden over ham, men.. Han var jo levende.

Hun gled ned og ligge igen, ufrivilligt. Hun kunne ikke engang holde til at sidde op.
Hun havde ikke været ulv så længe, i... flere år. Hun var ude af form, og bange. Hun måtte jo stinke af frygt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:06 pm

Det var jo ikke fordi at han prøvede på at være ond mod hende, og alligevel så virkede hun bange for ham. Som om han kunne finde på noget? måske var det også en god idé i sidste ende, hvis han endelig kom til at blive for sulten og bide hende. Det var ikke fordi han ikke var sulten, for det var han bestemt. Han manglede mindst at dræbe 2 personer denne nat, for at få stillet den sult som han havde og skulle overleve til næste nat uden de symptomer som kom frem når han blev for sulten.
Han kunne ikke lade være med at smile lidt over hendes kommentar "hvis jeg ville dræbe dig.. havde jeg allerede gjort det" sagde han også selv om han ikke viste om hun havde noget som kunne slå ham tilbage, eller om han ville ende med at falde over sine egne ben som et eller andet fjols.
Han lag sit hoved lidt på skrå "du lugter af hund, og alligevel ligger du der som en kvinde" sagde han med lidt undrende i sin stemme, han var jo en ret så nysgerrig person. Det var også grunden til at han havde løbet efter hende, i stedet for at slå nogle flere mennesker ihjel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:19 pm

Hun knurrede lavt.
''jeg lugter ikke af 'hund'.'' snerrede hun lavt inden hun rejste sig helt op, ved at støtte sig til et træ.
Hun holdte skjorten om sig, prøvede at skjule sin krop mest muligt. Men man kunne stadig se arrene.
''Du derimod- du lugter af død.'' mumlede hun og så mistroisk på ham.
''hvad er du?'' spurgte hun stille, og så forsat mistroisk på ham, usikker på om hun turde stole på ham eller ej.

//kreasvigt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:36 pm

Det var første gang at nogen spurgte Christopher om sin lugt, det var heller ikke fordi han havde snakket med nogen efter sin `død´. Han havde heller ikke tænkt over, hvordan han skulle forklare folk hvad der var sket med ham. Han viste det jo knap nok selv, udover at han havde blevet forvandlet til et blodtørstigt monster. Han lod hende bare rejse sig op, mens han selv blev siddende på jorden og kiggede efter hende. Et lille svagt suk kom ud mellem hans læber, som han vende blikket væk fra hende "du ved det jo godt" hviskede han og rystede kort på hovedet "monstruo sediento de sangre" sagde han på spansk og gav et lille grin fra sig, som betød blodtørstige monster. Han vende sit blik mod hende igen, og holde et svagt smil på læberne "vi bliver kaldt for vampiro.. eller vampire.. som det hedder på jeres sprog" sagde han og rejste sig langsomt op, mest for ikke at skræmme hende og ikke fald sammen på jorden "og selv om jeg er så forbandet sulten, så overfalder jeg ikke dig... hvorfor?" spurgte han om og så lidt mistænktsom ud, da han jo virkelig ikke viste hvad der gik af ham. Der stod hun næsten nøgen foran ham, så meget hud blottet som bare hungrede efter at blive bidt. Han stod pludselig helt tæt op af hende, med en hånd mod træet og var næsten lige ved at falde ind i hende "hvad er du?" hviskede han og så hende lige ind i øjnene med sine rødbrune øjne, som afslørede at han stadig var sulten.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:46 pm

En vampyr? I Ravenclaw?!
Hun stivnede stille, inden hun så forsigtigt på ham da han stod op af hende.
Hun knugede skjorten til sig, for at skjule så meget hud som muligt.
''jeg ved det ikke..'' mumlede hun bare, og så lidt væk fra ham.
Det var sandt. Hun anede ikke hvem og hvad hun var.
''Lad os bare sige, at jeg ikke er 100 procent menneskelig.'' sagde hun bare, med et lille smil.

''hvilket sprog snakker du? Det er i hvert fald ikke her fra.'' smilede hun stille.
Hun var for udmattet til at være i forsvarsposition.
''hvor skulle jeg vide fra hvorfor du ikke har flået min strube endnu? Måske fordi jeg lugter.'' sagde hun bare, inden hun krøb lidt sammen. Hendes knæ svigtede hende og blev bløde i et kort sekund.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:54 pm

Det var jo ikke fordi hun lugtede forfærdeligt, for det gjorde hun bestemt ikke. Det var bare ikke noget som var tiltrækkende nok, til at han havde lyst til at stikke sine tænder i hende. Den lugt af hund, så kunne han bare ikke få sig selv til at gøre hende noget. Han kunne ikke lade være med at smile lidt "det har jeg lagt mærke til at du ikke er, mennesker kan ikke forvandle sig til en ulv" hviskede han da han alligevel ikke behøvede at råbe, når de alligevel stod så tæt på hinanden. Han lod ikke sit blik en eneste gang glide ned af hendes krop, hvorfor skulle han også gøre det? måske kunne det bare få lysten frem i at bide hende, og det ville bare være dumt "spansk.. jeg kommer fra Spanien" sagde han også selv om han ikke var meget for at fortælle for meget om sig selv, at stole på andre havde jo endt med at slå ham ihjel. Han greb hurtigt fat i hendes arm, for at hjælpe hende med at holde sig oppe. Han kæmpede virkelig med ikke at trykke for hårdt, han kendte jo ikke sine styrker eller hvordan man styrede dem "måske..." sagde han og kiggede kort væk fra hende, blot for kort at tænke i det.
Det var ret så stille i parken, ret så behageligt i det. Da han så ikke bare skulle tænke på mad, eller holde sig tilbage for den sags skyld også selv om han ikke kunne når han først kunne lugte noget spiseligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 5:59 pm

Hun rystede kort på hovedet.
''Hvis du kan love mig, at jeg ikke dør. Er du altså velkommen til at smage? Jeg synes nu ikke at det er så slemt.'' smilede hun roligt, en smule mere afslappet.
Han virkede ikke farlig. Ikke lige nu. Og hun havde ingen problemer i at møde nye 'venner'.
''Mit navn er forresten Lyssa.'' sagde hun roligt, dog en smule udmattet.
''og hvor ligger Spanien henne?'' Hun kom fra boksen af. Hun havde aldrig været udenfor Ravenclaw.
Hun lagde hovedet på skrå, og så afventende på ham
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 6:05 pm

Det var som at sige til en morder, at de godt måtte stikke en kniv ind i en, dog uden at dræbe personen. Der var da et eller andet galt med hende, at hun lod sig stole sådan på ham. Han rystede bare kort på hovedet "je.. jeg kan ikke holde mig tilbage, ikke dør du ligger død i mine arme" sagde han med en helt rolig stemme, nu havde han jo også dræbt et par stykker på det sidste og følelserne for døden var ikke lige så stor "jeg blev skab for ikke så langtid siden" tilføjede han kort tid efter, og var bestemt ikke glad for at tænke over det. De blodige tænder og de onde øjne, hjemsøgte ham stadig og gjorde ham stadig bange i det.
Han så lidt overrasket på hende, når hun valgte at fortælle sit navn til ham. Hvad var det hun ville ham? "Christopher" sagde han kort og ret så hurtigt i det, da han vel ikke var så meget for at fortælle sit navn til hende. Det var dog uhøfligt at gøre noget andet, og det kunne han ikke være bekendt "et sted her på jorden?" sagde han og kunne vel ikke forklare nærmere, de fleste kendte da til Spanien og hvor det lå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lyssa
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 320
Join date : 04/07/14
Age : 23
Bosted : Ukendt

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 6:12 pm

Hun nikkede til ham kort.
''Vi er ikke menneskelige - og om vi kan lide det eller ej, er vi i samme båd. Du undrer dig over hvorfor jeg stoler på dig? Det gør jeg ikke. Du er livsfarlig, og du kan ikke styre det. Men det er jeg også. Og jeg kan heller ikke styre det på nogen måde.'' sagde hun roligt og så ham i øjnene.
Hun snogede sig ud af hans 'greb' mellem ham og træet.
Hun så på ham, smilende.
''Måske burde jeg få noget ordenligt tøj på?'' sagde hun stille. Theo ville hade det her, ekstremt.

//keamangel... :/
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher Wilson
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 41
Join date : 05/07/14
Age : 25
Bosted : Han har ikke noget bosted

IndlægEmne: Re: What are you?   Søn jul 06, 2014 7:53 pm

Måske var de i samme båd? måske havde de brug for hinanden? også selv om ingen af dem havde lyst til det, eller det havde Christopher ikke lyst til. Han var jo næsten ligefrem bange for at stole på andre igen, det havde jo dræbt ham en enkel gang og givet ham en forbandelse. Så hvorfor skulle nogen ikke prøve på at slå ham ihjel igen? den gang vil det bare være forevigt, og ikke ende med at lade ham gå død rundt på jorden "du stoler nok på mig til at fortælle dit navn.. vælger at stole lidt på et monster, ikke godt valg" sagde han stille, og viste at det måske kunne hvert et øjeblik at hun ville være for fristende, og hans tænder ville sidde i hendes hals før de begge to kunne tænke over det.
Han så hurtigt efter hende og gav et lille nik fra sig "god idé.. ikke klogt at gå rundt sådan på gaderne" sagde han og gav et lille suk fra sig, nok kunne han modstå denne trang til at bide hende, dog var der sikkert nogle vampyr som ikke havde noget imod at bide sådan en slags som hende. Dog viste han jo ikke særlig meget om vampyr, om de kunne finde på at bide sådan en som hende, eller om de alle var som ham og ikke bed dyr?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What are you?   

Tilbage til toppen Go down
 
What are you?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village-
Gå til: