IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Damian ~ en tur i parken

Go down 
ForfatterBesked
Dian
Nybegynder
Nybegynder
Dian

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Damian ~ en tur i parken   Søn jul 06, 2014 9:24 am

S: Parken
T: 20:01
V: lunt. Få skyer
O: Enkelte personer

Det var stadig lyst og vejret var også lunt. Solen var ikke gået helt ned endnu, men var godt på vej til det. Dian var gået over til parken, selvom solen ikke var væk, men den kunne ikke dræbe Dian, den kunne allerhøjest svække hende. Hun havde det dog bedst i mørke, men det ville være meget mistænkeligt hvis folk kun så hende om natten. Dian så ned på Milton som stille gik ved hendes side. Hun smilede til ham, og han så op på hende da han mærkede hendes blik på sig. *Hvad er der* spurgte han gennem tankerne. Dian rystede blot på hovedet, og så så ligefrem igen. Nogle få personer skævede til dem, men de tog sig langt fra af de blikke de fik, da de var så vant til dem. De gik stille gennem parken, og kom så forbi en bænk. Dian satte sig ned på den, og Milton satte sig stille foran hendes føder, og så rundt. De betragtede begge to de folk som gik forbi dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian
Nybegynder
Nybegynder
Damian

Antal indlæg : 91
Join date : 04/07/14
Bosted : De/han bor i en lejelighed i Ravenwood Village med deres lille husky

IndlægEmne: Re: Damian ~ en tur i parken   Søn jul 06, 2014 4:49 pm

Påklædning

Damian sukkede det sekund han var ude under åben himmel. Det var som om han endelig kunne trække vejret, efter at havde aftalt med sin bror om at han ville lade Theo tage over når han havde brug for tid med Lyssa, så var det for engang skyld rart at kunne være den der var ude. Han kunne endelig føle vinden mod sin hud, og ja enlig bare slappe af som aldrig før. Han lagde hænderne i lommerne, bevægede sig igennem aften, på trods af solen endnu ikke havde givet tegn på at ville forsvinde over horisonten. Dog var udsigten smukkere end noget andtet, man kunne se hvordan solen langsomt bevægede sig hen over himlen, hvordan minut efter minut forsvandt dagen ind og natten tog over, dette var ganske enkelt vidundere.
Som han bevægede sig rundt i parken, bemærkede han en ung kvinde, der sad med en gepard foran sig. Mange så skævt på dem, dog kunne han ikke lade hver med at smile, dette var næppe det underligste han havde set, så det kunne skam være værre. Stille gik han mod dem "sikke dog en smuk gepard de har dem. Et prægtigere dyr har jeg aldrig lagt øjnene på før" han betragtede hende med de observerende blå øjne, blot for at se hendes reaktion på hans ord. Det var ofte tingene ikke altid var som de så ud til, og måske var dette blot en af disse tilfælde, måske var denne gepard ikke hvad øjet opfangede den som. Han havde allerede opfanget blikket fra dyret og det gav ham et indtryk af denne gepard måske havde lidt for meget bevidsthed til blot at være endnu et dyr
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
Dian

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Damian ~ en tur i parken   Søn jul 06, 2014 8:02 pm

Milton var den første som fik øje på manden. Han kiggede opmærksomt på ham med sine blå katteøjne. *Han kommer denne vej* sagde han til Dian. Hun kiggede i den retning Milton så i, og fik nu også øje på manden. Hun betragtede ham også stille, og smilede venligt til ham da han var kommet helt hen til dem. Da han havde sagt det han ville, så hun ned på Milton som Rejste sig op, og hvæsede af manden. Han var ikke tilfreds med at blive kaldt for et dyr, selvom han linede et. Man skulle kalde ham for hans navn, og ikke bare et dyr. Dian så igen op på manden. "Undskyld, men han kan ikke så godt lide at folk kalder ham et dyr" sagde hun, og smilede undskyldende til manden. "Han hedder Milton, og mit navn er Dian, og hvem er du om man må spørge?" Hun betragtede stille manden nede fra og op, og smilede så til ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damian
Nybegynder
Nybegynder
Damian

Antal indlæg : 91
Join date : 04/07/14
Bosted : De/han bor i en lejelighed i Ravenwood Village med deres lille husky

IndlægEmne: Re: Damian ~ en tur i parken   Søn jul 06, 2014 8:06 pm

Han hævede øjenbrynet da geparden rejste sig op og hvæste af ham. Så havde han alligevel ret, den var mere end hvad øjet så. Han trak på skulderne "de behøver ikke undskylde, jeg undskylder derimod. Det var dumt af mig, kan de tilgive mig Milton" spurgte han og lod de blå øjne glide fra pigen til geparden. Man kunne se det seriøse i hans øjne, enhver anden ville sikkert enten havde været blevet bange eller sikkert grine af dette. Dog havde han efterhånden set så meget, han havde set en pige forvandle sig til en ulv også var der jo også det faktum at han teknisk set delte krop med sin tvilling Theo. Der var efterhånden ikke noget der kunne chokere ham.
Han fik et smil på læberne, lagde hoved på skrå "mig en fornøjelse at møde jer, mit navn er Damian" han valgte bevidst ikke at snakke om sin tvilling, da det i den grad ville lyde som om han var en eller anden form for galning
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dian
Nybegynder
Nybegynder
Dian

Antal indlæg : 47
Join date : 04/07/14
Age : 22
Bosted : i et hus

IndlægEmne: Re: Damian ~ en tur i parken   Søn jul 06, 2014 8:52 pm

Milton så stift på Damian da han undskyldte. Kunne han tilgive ham? *Skal Jeg gøre det?* spurgte han Dian gennem tankerne. *Ja hvis du føler for det* svarede hun ham, og så ned på ham. Han nikkede svagt med hovedet. Dian så igen op på Damian. "Han har tilgivet dig" sagde hun til ham. "Og hyggeligt at møde dig Damian" Hun var ikke helt sikker på hvad hun ellers lige skulle sige til ham nu.


//Sorry kort svar, ikk så meget krea xD//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Damian ~ en tur i parken   

Tilbage til toppen Go down
 
Damian ~ en tur i parken
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village :: Parken-
Gå til: