IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//

Go down 
ForfatterBesked
Richard
Nybegynder
Nybegynder
Richard

Antal indlæg : 15
Join date : 02/07/14
Age : 22
Bosted : Ravenwood,

IndlægEmne: Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//   Lør jul 05, 2014 12:46 pm

S Parken.
O Folk der går rundt og passe sig selv.
V.Meget overskyet, et tegn på der måske komme til og regne lidt.
Kl. 14,00
P. En hvid T-shirt, et par jeans.

James gik ud fra hotel af, han havde lige være der for at skifte tøj efter og ha være til kamp træning. Men som altid bar han kniven på sig, efter hans lille møde med Sophia og varulven. Var han lidt ligeglad med om en varulve angreb ham, for nu kunne han dræbe dem han kunne dræbe dem med dette våben. James sank en klump og gik videre, imens han hele tiden var klar til og trække sin kniv frem. Parken var delt op i to dele den frodig, den anden så nu mere ud til og være en ørken. James havde beslutte sig eller, han var ikke helt sikker hvilket var derfor han nu gik i parken. James sætte sig ned på en bænk, mens han så hvordan folk rendt rundt med deres famille eller venner. Mon det her var sådan hans onkel på et tidspunkt, havde han haft det sådan eller var det kun fordi han havde fokuseret på det hele hans liv. James sank en klump og rejste sig hvor efter han gik hen mod et træ hvor han kunne sætte sig under. Han træk journalen frem og begynde så og læse, om Engler mens han prøve og se om han kunne få dem ud på en måde os. Så han kunne kende forskelen, på dem og menneske men der stod ikke noget som sådan pointet dem ud. Hvilket var skuffende for James, han træk, kniven op og undersøgte den mens han prøve og finde ud af hvad han skulle gøre. Da det lige pludselig begynde og regne, kunne James se hvordan folk gik hjem nu havde han tid til og træne med kniven, han begynde først og løbe mod et træ hvor han kaste kniven mod selve træet. Det gik af helvedes til de første ti gange, hvor efter han begynde og fokusere mere. Gik det bedre, til sidste ramte han og i det den ramte begynde det og regne vildt meget. James gemte den væk og gemte sig der ved under, træet.
//sorry den mærkelig start, men anede ikke hvad jeg skulle skrive /:.//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena
Nybegynder
Nybegynder
Elena

Antal indlæg : 34
Join date : 03/07/14
Bosted : Hun bor i en lejelighed i Ravenwood Village

IndlægEmne: Re: Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//   Søn jul 06, 2014 12:14 am

Påklædning Derudover har hun et par sorte støvler på

Regnvejr havde aldrig rigtigt været et hade vejr hos hende. Hun havde altid elsket at sidde ude i regnen, føle de kolde dråbe ramme mod hendes hud. Der var nok efterhånden ikke noget bedre. I en verden hvor der bare var nogle steder der var no go, så var det nu rart at have steder som disse parker, hvor vejret bare var godt, og de mange gæster søde overfor hinanden. På trods af regnen, var der stadig få ude, nogle løb rundt og andre sad i ly for regnen. Elena selv gik midt i det hele, gennemblødt som hun nu engang var, dog som regnen tog til forsvandt flere og flere folk.
Hun havde selv som så mange andre tilbragt en god mængde tid ude, hun var nok en af de første der var kommet til parken, forså at sidde og slappe af. Hun havde set hver enkel ny person komme til, betragtet de ting de begav sig til og mange tilfælde kunne man i den grad se at vedkommende enten ikke var menneske eller også var de. Ofte kunne man se det på deres fremgangs måde, deres udseende, hvis de var for perfekte, for smukke så kunne de ikke være menneskelige. Mennesker havde fejl, noget ved dem som gjorde dem menneskelige. En engel f. eks havde den perfekte hud, hvor et menneske kunne have bumser eller ar.
En ung mand havde dog tidligere fanget hendes hukommelse, måden han gik på, sagde noget om at han næsten forventede at blive overfaldet hvert sekund. Han havde kraftige spændinger omkring skulderne, tydeligt tegn på denne mand i den grad ikke var afslappet. Hun betragtede ham nysgerrigt, huskede hvordan han havde øvet med sin kniv. Med et halvt smil rejste hun sig op og gik stille mod ham "er det nu klogt at lege med knive" spurgte hun stille. På trods af regnen blev hun dog stående hvor hun var. Hun gjorde intet tegn på at ville forsvinde ind under træet

//det er skam fint nok
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Richard
Nybegynder
Nybegynder
Richard

Antal indlæg : 15
Join date : 02/07/14
Age : 22
Bosted : Ravenwood,

IndlægEmne: Re: Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//   Søn jul 06, 2014 8:17 am

James kigge sig omkring, for at se om nogen nærmet sig ham. Der så han hende, da hun gik mod ham og stille sig uden for træet. James stille sig op mens han bakke lidt bagud, *hvad var hende her så hvilken race.* Var det James tænker var lige nu, James stille sig helt op af træet hvor efter han kigge på hende. Alle hans muskler spændt, hun kunne være andet ende et menneske. Han tog en dybe indånding, inden han gjorde sig klar til og svar. "Man kan aldrig vide hvad, der gemme sig ude i verden." Svaret James inden han lige så stille træk kniven frem, for at kunne dræbe hende hvis hun prøve på noget eller det regnet han da med hvis hun ikke viste sig at være varulv ville han nok ikke kunne skade hende. Men Menneske ku han os skade med en knive. Han viste dog ikke vad hun var, men han ville bare være sikker på at hun ikke angreb ham. James kunne dog godt lige hvordan hun så ud, men der var sikkert et eller andet der ikke passe. James kigge på hende, hvor efter han fjernet noget af an pandehår fra panden. " Hvem er de så, om jeg må spørge" Sagde James mens han kigge på hende, hun så godt ud måske alt for godt Lige som Sophia. Hende her, kunne heller ikke være et menneske. Ellers så hun vildt godt ud af det, at være. James sank en klump, hvor efter han overveje om han skulle pakke kniven væk. Hun var ikke gået nærme i nu, så han var da lidt sikker lige nu. Men hvor længe ville det vare, hvordan kunne hun os være så rolig.//sorry, krea svigt//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//   

Tilbage til toppen Go down
 
Wow slow down, girl are you an angel.//Elena//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Ravenwood city :: Ravenwood Village :: Parken-
Gå til: