IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» evt. sletning af bruger...
Ons dec 10, 2014 7:35 pm by Gæst

» Maybe, you should just forget this, Daniel...?
Søn nov 30, 2014 5:08 pm by Lyssa

» Hold dig væk (Alayne)
Søn nov 30, 2014 4:24 pm by Alayne

» All alone
Søn nov 30, 2014 1:48 pm by Alayne

» Faceclaim listen
Søn nov 30, 2014 1:43 pm by Noelle

» Lullaby.. ~ Daniel
Tirs nov 18, 2014 4:54 pm by Lyssa

» who the f*** are you?
Tors nov 06, 2014 4:24 pm by Bella

» The Riverside Meeting - Wren
Tirs nov 04, 2014 5:50 pm by Wren

» Venskaber skabes - Francesca
Lør nov 01, 2014 11:21 pm by Francesca

Top posters
Lyssa
 
Damian
 
Sophia
 
Bjørn
 
Dian
 
Christopher Wilson
 
Elena
 
Samael
 
Richard
 
Melia
 
Statistics
Der er i alt 42 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Venus

Vores brugere har i alt skrevet 1076 indlæg in 100 subjects

Share | 
 

 Emneguide

Go down 
ForfatterBesked
Sophia
Admin
Admin
Sophia

Antal indlæg : 63
Join date : 29/06/14
Age : 22
Bosted : Ravenwood Village

IndlægEmne: Emneguide   Tirs jul 01, 2014 7:57 pm

Her er en lille guide til jer som ønsker at skrive længere tråde, end i allerede gør. Eller måske søger i hjælp til hvordan i kan beskrive bedre? Krea svigt?.. Se nu bare med! Det er dog vigtigt at i ved dette ikke er en regel. En admin kommer ikke og jagter dig hvis du ikke følger reglerne!

Beskrivelser:

Eksempel.

Hun gik ind i huset og så på sin lillesøster som hun elskede meget højt, det havde været en lang dag.
"Hvordan gik din dag?" Spurgte søsteren.
"Fint, din?" Svarede Sophia. Hun satte sig ned og læste i en bog, da en stemme kom oppefra loftet af.Eksempel på hvordan det kunne være gjort mere uddybet.

Hun kom gående imod huset, med tunge skridt. Det havde været en hård dag, og alle muskler i hendes krop var trætte. Hun åbnede døren med en glidende håndbevægelse, og mødte sin søsters blik i dørens åbning. Hendes elskede lillesøster, smuk som altid - En gudinde.
"Hvordan gik din dag?" Spurgte søsteren lidt halv bekymret, det kunne ses tydeligt i hendes ansigt. Hun vidste Sophia havde haft en lang og udmattende dag.
"Fint, din?" Spurgte Sophia inden hun vandrede hen til den to-personers sofa, som stod inde i stuen. Elena smed fødderne op på sofabordet, og gav sig til at læse en bog. Da hun pludseligt hørte en hvisken fra loftet, en hvisken som fik det til at løbe koldt ned af ryggen på hende.


Eksempel på hvordan du kan beskrive en person.

Sophia havde langt gyldent hår, der bølgede nedover hendes skuldre og ene over brystet. Det markede hendes hjerteformede ansigt, og gjorde de krystalblå øjne meget tydeligere og smukkere. Hendes læber havde et smil på, som smittede næsten alle på hendes vej. Hendes bevægelser var yndefulde næsten som en svane. Hendes sorte kjole klædte hendes timeglas figur, hun var slank, meget slank. Sophia var høj, og derfor havde hun lange ben.


Eksempel på omgivelser.

Solen skinnede højt på den lyseblå himmel, der var ikke en eneste sky på himlen. Solens varme stråler ramte trækronerne og fik deres blade til at skinne som små diamanter. Fugle pibene oppe fra træernes grene, og græsset var vidunderligt grønt. De lette vindbriser fik det til at ligne græsset bølgede, ligesom havet. Børn løb rundt omkring på græsset og legede med hinanden, deres varme latter var i luften. Voksne sad på bænke og snakkede, andre var mere opmærksomme, imens nogle bare fjollede rundt.
Træerne var placeret rundt omkring i den lille park, så at der var plads til børn og barnlige sind. Der hvor der var træer, stod de meget tæt placeret, og gjorde næsten at det kunne være en hel skov, i solskin virkede den så indbydende og rar.. Men i mørket ville det sikkert bare være uhyggeligt.


Npc magi:
Emnet er ved at gå dødt, og du aner ikke hvad din karakter skal fortage sig?
Npc'er er folk, familie, og så videre, som du sender med ind i dit emne. For enten at starte et slagsmål, eller drama. Kun din fantasi sætter grænser. Det er nemlig vigtigt at emnet ikke går dødt, fordi så er det svært at reagere på noget. Så hvorfor ikke sætte en Npc ind, det kan være måske en vred købmand. En slavehandler? Bare find på noget!


Karakters reaktion:
Beskrivelser er fine nok, men det er ikke nok til at skrive et langt fyldigt indlæg.
Derfor skal du huske at skrive sådan at din emnepartner har noget at reagere på. Det vil sige at du kan spørge ind til noget, udover at have en lille 'hygge' snak. Men også holdninger, utryg og opførsel. Kort sagt, skal du skrive sådan at din emnepartner har noget at svare på.


Admins Sophia & Daniel.

_________________

Fire and blood.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://originalangels.danskforum.net
 
Emneguide
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Everything has changed :: Regler og Guides :: Regler-
Gå til: